تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

کالباس خونگی

11:20 ق.ظ - دوشنبه 30 آذر 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



الان دیگه بچه ها عاشق هله هوله و سوسیس کالباس هستن و با این اوضاع بهداشت که معلوم نیست چی میریزن تو سویس کالباسا بهتره خودتون این کالباس رو

برای عزیزانتون تهیه کنید و با خیال راحت مصرف کنید

این کالباس مزش خیلی به نوع بازاریش شبیه و نزدیکه ما که خیلی راضی بودیم



وسایل زیادی هم نمیخواد تقریبا همه چیزش در دسترسه


مواد لازم :

مرغ (سینه و ران).....................1کیلو

سیر............................2 یا 3 حبه (به نظر من 2 تا کافیه بازم بستگی به خودتون داره)

زرده تخم مرغ ......................1عدد

نشاسته ذرت...................2 ق غ

یخ ...........................3 قطعه

شیر خشک مخصوص پخت و پز ..........................1 ق س

نمک ..................................1 ق چ

پودر هل .............................1/2 ق چ

پودر فلفل سیاه......................1/2 ق چ 

آویشن .........................1/4 ق چ

روغن مایع ...................2 ق غ

پسته و هویج پخته...................... به دلخواه (من فقط از پسته استفاده کردم )


طرز تهیه :

مرغ رو بهمراه سیر سه بار چرخ کنید سپس تمام مواد بجز یخ رو به گوشت اضافه میکنیم و حسابی ورزش میدیم


سپس یخ رو خرد میکنیم من  یخها رو ریختم تو بلندر و پودری شد بعد به موادم اضافش کردم و حسابی دوباره ورزش دادم و در اخر هویج و پسته رو اضافه


میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم

در اخر موادمون رو حالت میدیم و تو سلفون میپیچیم این کار رو 5-6 مرتبه تکرار کنید و هر بار درز سلفون رو بندازین قسمت پایین یعنی باید درز قدیم و جدید قرینه

بشن تا اب توش نفوذ نکنه و دوسر سلفون رو حسابی بپیچونید و به اصطلاح شکلات پیچش کنید


یه قابلمه بزرگ رو اب کنید و بذارید جوش بیاد سپس رول کالباسمون رو بذارید تو ابجوش تنا یک ساعت بعد از این زمان کالباس رو از اب خارج کنید و بذارید کمی خنک بشه سپس سلفون رو بردارید و بذاریدش توی یک ظرفی که درش حسابی کیپ میشه یا یک نایلون فریزر و بذاریدش تو یخچال تا خنک بشه 4-5 ساعت کافیه


http://s1.picofile.com/file/8228290734/PhotoGrid_1450070378079.jpg
بعد هم نوش جان کنید

همونطور که گفتم این کالباس محشره خیلی عالی میشه و مزش خیلی به مدل بازاریش نزدیکه و میتونید تو پیتزا و ساندویچ ها تون با خیال راحت استفاده کنید بدون هیچ نگرانی





آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )