تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

شله زرد

02:34 ق.ظ - دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



http://s6.picofile.com/file/8188980900/030.jpg
اینم شعله زرد که برای تاسوعا نذر داشتم ودرست کردم

یک کیلو ونیم برنج بود شکر3کیلو یه شیشه گلاب یک بسته زعفران بزرگ عرق هل 1/5پیمانه روغن حیوانی6 قاشق غذاخوری

با این مقدار 60 تا کاسه یک نفره به اضافه 4تا ظرف یکبار مصرف بزرگ شعله زرد داد


http://s6.picofile.com/file/8188980950/034.jpg
از شب قبل برنج خیس کردم فرداش گذاشتم رو گاز وبه ازای هر پ برنج 5 پ آب ریختم وقتی برنج له شد ولعاب دادشکر رو که قبلا باآب جوش حل کرده بودم واز صافی رد کرده بودم رو اضافه کردم وقتی کمی غلظت گرفت روغن زعفران دم کرده و گلاب وعرق هل رو اضافه کردم و حرارت رو کم کم کردم ودر ظرف رو گذاشتم ویک ربعی دمش کردم بعد خاموش کردم گذاشتم کمی از حرارت بیفته بعد ریختم تو ظرف وبا دارچین وخلال پسته وبادام تزیین کردم


http://s6.picofile.com/file/8188981000/036.jpg
ودرآخر هم روی هر کدام از کاسه ها یک قاشق روغن حیوانی آب کرده میریزیم واقعا جاتون خالی هر کسی خورد تعریف کرد البته نذر امام حسین هر چیزی باشه خوشمزس



آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )