تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

تزئین کیک تکنیک frozen buttercream transfer

02:46 ق.ظ - دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی

http://s3.picofile.com/file/8188981568/053.jpg

این طرح رو با کرم کره ای درست کردم اول کیک رو خامه کشی کردم بعد طرحی که باکرم کره ای درست کرده بودم رواز فریزر در آوردم وروی کار قرار دادم بعد

دورش رو با خامه فرم گرفته برگ گذاشتم وبا کرم کره ای گلهاش رو شکوفه زدم ویه کوچولو شکلات آب شده وسط گلهاش گذاشتم و برای نوشته بن تن از شکلات آب شده و ژله نوشتاری استفاده کردم وبرای کیک پایه هم از شیفون موکا استفاده کردم


http://s3.picofile.com/file/8188981584/052.jpg
اینم دستور کرم کره ای که من ازش استفاده کردم

کرم کره ای:



کره یا مارگارین 150 گرم
پودرقند الک شده نرم 300 گرم
اسانس وانیل مایع یک قاشق چایخوری
اب جوشیده گرم یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

کره یا مارگارین نرم شده در دمای اشپزخانه را با بقیه مواد مخلوط کنید.


برای رنگی کردنش هم بهتره از رنگهای ویلتون ژله ای که غلیظ هستن استفاده کنین:


این هم روش کار:
تصویریو که میخوایم روی کیکمون بندازیم انتخاب میکنیم و به اندازه دلخواه پرینتش میکنیم البته به صورت معکوس...

اول از همه بعد از اینكه طرحتون رو آماده كردین روی سطح صاف و سفت میذارین و روش یه كاغذ روغنی میذارین و با چسب نواری ثابتش میکنید

میتونین بجای كاغذ روغنی از طلق یا نایلون استفاده كنین

حالا شروع میكنین با كرم كره ای طرحتون رو دور گیری و بعد هم كامل رنگ آمیزی میكنین ( برا اینكه لازم نباشه مدام قیف و ماسوره بشورین بهتره از قییف های كاغذی استفاده كنین )




وقتی كارتون تموم شد ...خیلی آروم یه كاغذ روغنی دیگه رو روی طرحتون میذارین ( مواظب باشین رنگ ها پخش نشه ) و حدودا نیم ساعت یا تا زمانی كه طرح كاملا خودش رو بگیره داخل فریزر میذارین



بعد از این مدت طرح رو از فریزیر میارین بیرون و خیلی آروم یكی ازكاغذ روغنی ها رو ازش جدا میكنین

بعد هم میذارینش روی كیكتون كه قبلاسطحش رو یه لایه نازك خامه كشی كردین و كاغذ رویی رو ازش جدا میكنین ..



.اطرافش رو هم هر طوری دوست دارین میتونین تزیین كنین....


بهتره درست کردن کیکو در یک روز و تزئینشو در یک روز دیگه انجام بدین که کارتون با حوصله ازاب دربیاد..من که سه روز وقت گذاشتم براش

دستور این کرم رو از سایت کدبانو برداشتم
امیدوارم براتون مفید باشه



http://s3.picofile.com/file/8188981618/060.jpg


برچسب ها : کیک ها ,

آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )