تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

کیک سیب و دارچین رژیمی

03:09 ق.ظ - دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



http://s6.picofile.com/file/8188982650/033.jpg
این کیک سیب و دارچین رژیمی رو با دستور عالی ژاله جون درست کردم

واقعا عالی وخوشمزه بود ما که پسندیدیم

ممنون از ژاله جون بابت دستور راحت اما بسسسسسسیار خوشمزشون

خوبیش اینه وقتی میخوری عذاب وجدا ن نداری ولی از شوخی گذشته به نسبت زحمت کمی که داره اما خیلی خوشمزس وبافت نرم وخوبی داره در ضمن عطر خوبی هم داره

رای این کیک به پوره سیب یا سس سیب (applesauce ) احتیاج داریم که طرز تهیه ش خیلی راحته و خیلیم بدرد بخوره

مواد لازم:
ارد 2 پیمانه(260 گرم)
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه (70 گرم)
عسل 2 ق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 2 ق چ
دارچین 1 ق چ
سس سیب 1 و 1/4 پیمانه
روغن 3 ق سوپخوری
ماست 1/2 پیمانه
وانیل نوک کارد
سیب ورقه شده ا عدد متوسط

ارد، بیکینگ پودر و دارچین رو با هم ویسک یا الک میکنیم.
تو یه ظرف دیگه تخم مرغ زده شده،روغن، سس سیب، ماست،شکر وعسل و وانیل رو مخلوط و خوب ویسک میکنیم تا کاملا مخلوط شن.
حالا این مخلوط رو به ترکیب مواد خشکمون اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم نه بیشتر
حالا اگه بخوایید می تونید یکم گردو خرد شده هم اضافه کنید که توصیه می کنم حتما اضافه کنید خیلی خوب میشه
مایه کیک نسبتا که نه خیلی سفته!! با دقت بریزید داخل قالب و روشو صاف و یکدست کنید.
سیبای ورقه شده رو روش بچینید و بذارید تو فر از قبل گرم شده (180 درجه) به مدت 40 تا 45 دقیقه.....
تموم شد و رفت بعدم بدون اینکه سرد شه سریع یکمی شو میخوریم و اصلا مهم نیس که دهنمون تاول میزنه!!!
ولی به شدت تاکید میکنم بذارید کیک سرد شه بعد سرو کنید وقتی گرمه طعم اصلیش معلوم نمیشه ولی وقتی بذارید کامل سرد بشه.....وای وای وای
برای سس سیب کافیه 1 کیلو سیب رو پوست بگیرید و خوب خرد کنید هرچی ریزتر بهتر ولی یه وخ رنده نکنیدا....
حالا 3/4 پیمانه اب سیب یا اب معمولی رو میذاریم رو حرارت تا به جوش بیاد.سیبا رو اضافه میکنیم و درشو میذاریم هر 5 مین بهش سر می زنیم و یه همی میدیم اگه ابش تموم شده بود یکی دو قاشق اب یا همون اب سیب اضافه میکنیم و دوباره درشو میذاریم تقریبا نیم ساعت براش کافیه تا کاملا نرمه نرم شه و بتونید با پشت قاشق یا چنگال به راحتی لهش کنید.با همون چنگال یا اگه دوست داشتید تو بلندر کاملا لهش کنید و در صورت تمایل 1ق چ دارچینم بهش اضافه کنید.بریزید داخل شیشه و تو یخچال تقریبا تا 3 هفته میمونه
با 1 کیلو سیب تقریبا 3 پیمانه از این سس بدست میاد که کلی کاربرد داره این کیک یکیش بود.و البته وقتی کاملا سرد بشه میتونید خالی خالیم بخوریدش خیلی خوشمزه س
در ضمن من رو کیک سیب نذاشتم چون....... دوست نداشتم!!!اصلا به این دلیل نبود که سیب نداشتم تو خونه!!! اصلا!!


http://s6.picofile.com/file/8188982668/085.jpg


برچسب ها : کیک ها ,

آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )