تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

نان پارکر

08:05 ق.ظ - دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



http://s3.picofile.com/file/8188991542/555555.jpgپیشنهاد میکنم این نون رویایی رو حتما برای یک بار هم شده درست کنید

بافت این نون مثل پنبه میمونه اومممممممممممممم واقعا خوشمزس



ین نان اولین بار در منطقه پارکر هوس در امریکا پخت شده و به همین دلیل به همین اسم نامگذاری شده است. نان پارکر با داشتن شیر و کره بسیار نرم، لطیف و شیرین می باشد.

http://s6.picofile.com/file/8188991550/dddd.jpg
شیر: 1 پیمانه
کره آب شده: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
خمیرمایه: 2 و 2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
آرد: 4 و 4/1 پیمانه
نمک: 2/1 قاشق چایخوری
کره برای روی نان ها: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
مرحله 1 - خمیر مایه را در نصف شیر ریخته و 5 دقیقه استراحت دهید، سپس مابقی شیر، شکر و کره را در شیرجوشی ریخته و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس اجازه دهید مخلوط سرد شود.

مرحله 2 - تخم مرغ را به مخلوط کره افزوده و هم بزنید.


مرحله 3 - آرد و نمک را در کاسه بزرگی الک کرده، وسط آن را گود کنید و مخلوط کره و خمیرمایه را در آن ریخته و آرام آرام هم زده تا خمیر حاصل شود. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید و در ظرفی که کمی چرب شده گذاشته، روی آن را پوشانده و در جای گرم به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله 4 - خمیر را باز کرده و به شکل مورد نظر در آورده و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید گذاشته، روی آن را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.

مرحله 5 - روی خمیرها را کره آب شده زده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار داده تا پخته شوند.

بافت نون واقعا زیبا و رویایی.................

نون من4 پ آردبرد 1 ق غ هم شیرخشک بهش اضافه کردم [ممنون از ماه من] وبرای رومال از زرده تخم مرغ وشیر و زعفران استفاده کردم
استراحت اول 1ساعت شد وبعد از نیم ساعت استراحت دوم داشتم شاخ درمیاوردم اخه خیلی تپلی شده بود کاش عکس میگرفتم تا تفاوتش رو ببینید من چونه های 80 گرمی گرفتم اما بعد از نیم ساعت استراحت دوم هرچونه تقریبا 2/5 برابر شده بود خلاصه گذاشتم تو فر رفتم دنبال کارم بعد از 10 دقیقه اومدم سر بزنم که جیغم رففت هوا اینقدر پف کرده بود داشت ازقالب میزد بیرون
از بافتش که دیگه نگو مثل پنبه مزشم خیلی عااااااااالی
اصلا توقع نداشتم اینقدر عالی بشه


http://s6.picofile.com/file/8188991534/78uiujuj.jpg


برچسب ها : نان و خمیر ,

آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )