تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

پُک کیک - poke cake

07:19 ب.ظ - دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s3.picofile.com/file/8189089026/_.jpg

سلام اینم پک کیک من با کمی تغییر
این کیک را با هر نوع کیکی که بافت نسبتاً منسجمی داشته باشد میتوانید تهیه کنید.

شیوه کلی کار این است که بعد از پخت کیک، روی آن سوراخهایی ایجاد کرده و داخل سوراخها را با پودینگ یا ژله پر میکنیم و سپس روی پودینگ، آیسینگ دلخواه را کشیده و از اضافی کیک یا بیسکوئیت همرنگ کیک پودر شده برای تزئین روی کیک استفاده میکنیم. این کیک را میتوان در طعم ها و رنگهای مختلف تهیه کرد، ولی بهتر است پودینگ یا ژله استفاده شده و آیسینگ آن، مناسب با طعم کیک باشد.


مواد لازم:
  • تخم مرغ / 2 عدد
  • شکر / 1 پیمانه
  • آب گازدار / (سودا) نصف پیمانه
  • روغن مایع / نصف پیمانه
  • وانیل / مقداری
  • بیکینگ پودر / 1 قاشق مرباخوری
  • آرد / یک و نیم پیمانه
  • اسانس موز / 2 تا 3 قطره
  • پودینگ موز / 1 بسته ( من از مارک دکتر اوتکر ( Dr.Oetker ) استفاده کردم )
  • خامه فرم گرفته / به مقدار لازم
  • بیسکوئیت / برای تزئین

http://s3.picofile.com/file/8189089076/016.jpg
طرز تهیه:کف یک قالب مستطیلی 15×25 یا مربع 20×20 را چرب کرده و آرد پاشی کنید.آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید.فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی کاملا مخلوط کنید تا سفید و غلیظ شود. وانیل و اسانس موز را افزوده و مواد را 2-3 دقیقه کنار بگذارید. سپس مجددا 2 دقیقه با دور کند همزن بزنید.روغن مایع را به مواد اضافه کنید.مخلوط آرد و سودا را در 3 مرحله به مواد اضافه کنید. ( به تناوب ) و با لیسک به خورد مایه کیک بدهید. به مدت 10 ثانیه با دور کند همزن مایه رو خوب هم بزنید.قالب را حدود 1 ساعت در فر قرار دهید. مدت زمان پخت تقریبی بوده و پس از 45 دقیقه آن را با خلال چوبی امتحان کنید. اگر چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.در این فاصله پودینگ را مطابق با دستور روی پاکت آماده کنید. ( 750 میلی لیتر شیر سرد را با یک بسته پودر پودینگ مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت مطلوب برسد )پس از سرد شدن ( حدود یک ساعت روی پایه سیمی ) روی کیک را مانند تصویر زیر با یک میله
چوبی یا هر وسیله دیگری سوراخ کنید. ( سوراخها بهتر است خیلی ریز نباشد تا پودینگ به راحتی داخل آنها را پر کند )

پودینگ آماده و گرم را به آرامی روی کیک بریزید و باقیمانده را روی کیک بریزید.
حدود یک 15 تا 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید، سپس موز را حلقه حلقه کرده و روی کیک بچینید

وی موزها را با خامه فرم گرفته بپوشانید.چند عدد بیسکوئیت را پودر کرده و روی خامه بریزید و هنگام سرو روی کیک را با موز تزئین کنید. ( من روی خامه پودر کیک ریختم )نکته بسیار مهم: مانند تمام کیک پودینگ ها بهتر است این کیک نیز قبل از سرو حداقل به مدت 8 ساعت در یخچال بماند و جا بیفتد!!!

قالب من26*26 بود وبعد از گذاشتن موز 4تا گردو رو هم نیمکوب کردم وریختم روی موزها
روشم به جای پودر بیسکویت با خامه تزییت کردم
مزشم واقعا خوشمزه بود راستی تا حالا از پودینگ برای کیک استفاده نکرده بودم اما از این به بعد برای وسط کیکام به جای خامه از پودینگ استفاده میکنم آخه خیلی خوشمزه تر میشه

http://s3.picofile.com/file/8189089092/lllllllllllllllll.jpg


برچسب ها : کیک ها ,

آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )