تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

نان کَنـــدو ( Beehive Bread - خلیة النحل )

07:58 ب.ظ - دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s6.picofile.com/file/8189094300/kkkkkkkkk.jpg
اینم نون کندوی من با دستور خوب heavn جون
من داخل بعضیاش پوره خرما و گردو ریختم وتو بعضیاشم شکلات چیپسی

دوستان این نون یه شربت داره که اخر کار روش ریخته میشه اما میشه بدون شربت هم درستش کرد تا کم کالری تر بشه من هم بدون شربت درست کردم اما تصمیم دارم حتما یک بار با شربت هم درست کنم تا ببینم اونجوری مزش چطوره
بدون شربتش که عااااالی بود با شربت هم حتما مزه ای متفاوت خواهد داشت

اینم بافت نون که نرم و پوکه

http://s3.picofile.com/file/8189094334/IIIII.jpg


این دسر یا نان عربی خلیة النحل یا نان کندو نام دارد، به دلیل اضافه کردن شربت مناسب افطار و ماه رمضان بوده و خمیر آن بسیار خوش قلق و لطیف است. داخل خمیر را با مواد دلخواه میتوانید پر کنید. هم میتواند مصرف غذایی و هم مصرف نان و دسر داشته باشد. اگر خمیر را برای مصرف غذایی میخواهید، 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را حذف کرده و 2 قاشق آرد و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.


مواد لازم نان:
  • شیر / دو سوم پیمانه ( 158 میلی لیتر )
  • مایه خمیر / 2 قاشق چایخوری ( 10 گرم )
  • شکر / 1 قاشق چایخوری ( 5 گرم )
  • آرد / 2 پیمانه ( 280 گرم )
  • پودر شکر / 3 قاشق غذاخوری ( 45 گرم )
  • نمک / ¼ قاشق چایخوری ( 1.25 گرم )
  • بیکینگ پودر / ¼ قاشق چایخوری ( 1.25 گرم )
  • کره ذوب شده / 2 قاشق غذاخوری ( 30 گرم )
  • پنیر خامه ای / ¾ فنجان ( 170 گرم )
  • گردوی خرد شده / 1 پیمانه
  • کره برای چرب کردن تابه / 1 قاشق غذاخوری ( 15 میلی لیتر )
  • شیر برای رومال نان / 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر )

مواد لازم شربت:
  • شکر / 1 پیمانه ( 200 گرم )
  • آب / 1 پیمانه ( 237 میلی لیتر )
  • گلاب / 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر )
  • آب لیمو / ½ قاشق چایخوری ( 2.5 میلی لیتر )

طرز تهیه:1 لیوان شکر و 1 لیوان آب را مخلوط کرده، روی حرارت بگذارید و 10 دقیقه بجوشانید.
سپس آب لیمو و گلاب را اضافه کرده، 5 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
5گرم شکر را با دو سوم پیمانه شیر ولرم مخلوط کرده، هم بزنید و سپس 10 گرم مایه خمیر را به آن اضافه کرده و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه استراحت دهید.
آرد، پودر شکر، نمک، بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دو بار الک کنید. در آخر کره ذوب شده و خمیر مایه آماده را به آرد اضافه کنید.
خمیر را کمی ورز دهید تا مواد به خورد هم برود. سپس خمیر را سریع جمع کرده و داخل ظرفی قرار داده و روی آن را با یک حوله نمدار بپوشانید
و به مدت 2 ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

خمیر آماده را به دو قسمت تقسیم کنید و هر بخش را به شکل یک استوانه شکل دهید و هر استوانه را به 16 چانه کوچک تقسیم کنید. در پایان 32 تکه خمیر خواهید داشت.

یک قالب 23 سانتی را با کره سرد چرب کنید.
هر تکه از خمیر را باز کرده یک قاشق چایخوری پنیر و کمی گردوی خرد شده در وسط خمیر بگذارید

و خمیر را از اطراف جمع کرده و در کف دست گرد کنید و سپس داخل قالب بگذارید.
تمام خمیر را به همین شکل گرد کنید و با کمی فاصله داخل قالب بچینید.


  • برای داخل خمیر میتوانید سیب پخته شده، یک تکه شکلات، کره بادام زمینی، خرمای له شده، کشمش، نارگیل شیرین، مارمالاد و یا هر چیز دیگری که دوست دارید بگذارید.

در انتها روی نان را با برس کمی شیر بمالید.
فر را با حرارت 190 درجه روشن کنید تا گرم شود.روی نان را با یک حوله نمدار بپوشانید و 20 دقیقه دیگر استراحت دهید.سپس به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید.از داخل فر بیرون آورده و شربت سرد شده را روی آن بریزید


و بعد از 10 دقیقه آماده سرو خواهد شد.این نان بدون شربت هم بسیار خوش خوراک است و میتوانید هم با شربت و هم بدون شربت سرو کنید.

دستور اختصاصی مامی سایت


برچسب ها : نان و خمیر ,

آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )