تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

روغن جدا کننده مخصوص قالب

08:16 ب.ظ - دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



http://s6.picofile.com/file/8189097234/DSC07063.jpg

این روغن جدا کننده رو از سایت هانی شف عزیزم یاد گرفتم واقعا عالی و بی نظیره

از نظر من رویایی

مواد لازم :

ارد .............50 گرم

کره یا مارگارین...............50 گرم

روغن مایع ......................50 گرم


ابتدا همه مواد رو اندازه میگیریم و در ظرفی دیواره دارمیریزیم

http://s3.picofile.com/file/8189097292/DSC07056.jpg

کمی با قاشق همش میزنیم که با هم مخلوط بشن

http://s3.picofile.com/file/8189097276/DSC07057.jpg


اول با دور کند همزن کمی مواد رو میزنیم بعد با دور تند انقدر میزنیم که غلظت مواد مثل ماست خامه ای بشه




بعد تو ظرف در دار تو یخچال نگهش میداریم به مدت یک ماه تقریبا ماندگاری داره

این روغن برای دسرها و ژله کاربردی نداره اما برای چرب کردن قالب برای کیک ونان وشیرینی عالی و حرف نداره

ایشالله شما هم درست کنید و راضی باشید




آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )