تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

نان خامه ای

09:50 ق.ظ - چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s3.picofile.com/file/8189344476/DSC06944.jpg
سلام دوستای عزیزم
تصمیم گرفتم به امید خدا از این پس اموزشهایی رو با اونتستر و بعدها با ماکروفر براتون بزارم با تمام نکات ریز و درشت
دلیل این تصمیمم این بود که دیدم بعضی از دوستان این وسیله رو دارن اما طریقه کار کردن یا به قول معروف قلقش رو نمیدونن و امروزه هم بیشتر گازهای رومیزی و تو کار اومده و جای فر گازها رو گرفته پس این وسیله برای کسانی که فر ندارن گزینه خوبی میتونه باشه

بریم سراغ اموزش امروزمون
امروز هم قراره نان خامه ای خوشمزه با اونتستر رو داشته باشیم با تمام نکات
Align Right
مواد لازم:
کره: ۲/۱ پیمانه
آب: ۱ و ۴/۱پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
 تخم مرغ: ۳ عدد
نمک: ۴/۱ ق چ

طرز تهیه:

اول  از همه فر رو روی 200درجه میزاریم(خیلی مهمه)


 بعد آرد رو الک کردم ونمک رو بهش اضافه کردم
http://s3.picofile.com/file/8189341942/DSC06885.jpg



 و کره رو که از قبل بیرون گذاشتید و به دمای محیط رسیده رو پیمانه بزنید و بریزین تو یه ظرف و بزارید با حرارت خیلییییییییی کم تا اب بشه (با این روش بهتر میشه کره رو پیمانه زد)



بعد که کره اب شد اب رو بهش اضافه میکنیم

وقتی آّب و کره جوش اومد یه باره همه آرد رو میریزیم و تند تند هم میزنیم باید سریع این کار رو انجام بدید که ارد کاملا با اب و کره مخلوط بشه و گلوله های ارد مابینشون نمونه

نکته در اینجاس که نباید بذارید اب زیاد بجوشه به محض اینکه دیدید جوش او مده باید ارد اضافه بشه
وقتی که موادمون از ظرف جدا شد یعنی کافیه و باید از روی حرارت برش داریم



http://s3.picofile.com/file/8189343618/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B0%DB%B0%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B1%DB%B7%DB%B7_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B0%DB%B0%DB%B0%DB%B4%DB%B8%DB%B0%DB%B9%DB%B0.jpg

در مرحله بعد موادمون رو باید بزاریم تا خنک بشه و از دما بیفتهمن برای اینکه سریعتر خنک بشه به یک ظرف دیگه منتقلش کردم

بعد از اینکه خنک شد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم یعنی تخم مرغ اول رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کاملا جذب مواد بشه بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه میکنیم و الی اخر به همین ترتیب تا تخم مرغ سوم

عکس  اخر موقعی هست که تخم مرغ اخر رو هم اضافه کردم


http://s3.picofile.com/file/8189341668/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B8%DB%B1%DB%B2%DB%B4%DB%B6%DB%B0%DB%B8%DB%B8_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B8%DB%B1%DB%B3%DB%B2%DB%B2%DB%B7%DB%B0%DB%B7.jpg
موادمون چسبندس و لطیف پس نگران نباشید این خمیر همین طور هستدر مرحله بعد مواد رو تو قیف با ماسوره شیاردار یا ساده بسته به سلیقتون میریزید و کف سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله میریزیم چون بعدا پف میکنه


نکته :سعی کنید از مواد به یک اندازه برای هر کدام بریزید و زیاد هم بزرگ نباشن تا با هم بپزن و توشون خمیر نباشه
بعد داخل فر به مدت 30-40 دقیقه قرار میدیم تا کاملا توش پخته بشه


http://s3.picofile.com/file/8189341726/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B8%DB%B1%DB%B5%DB%B1%DB%B5%DB%B6%DB%B0%DB%B0_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B8%DB%B1%DB%B6%DB%B0%DB%B6%DB%B5%DB%B4%DB%B2.jpg


بهتره اونا رو روی توری سیمی خنک کنید و روی همدیگه قرارشون ندید تا کاملا خنک بشن وگرماشون باعث نرم شدنشون نشه
در مرحله بعد ته نانها رو سوراخ میکنید البته خیلی کم که فقط سر قیف رو داخلش ببرید و از خامه پرش کنید

http://s3.picofile.com/file/8189341876/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B8%DB%B1%DB%B7%DB%B5%DB%B9%DB%B3%DB%B8%DB%B1_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B8%DB%B1%DB%B8%DB%B3%DB%B9%DB%B2%DB%B0%DB%B7.jpg

من با کمی شکلات سفید وقهوه ای که بن ماری کرده بودم تزیینشون کردم جای شما خالی خیلی خوشمزه بود


http://s3.picofile.com/file/8189344542/DSC06941.jpg


خوب حالا نکات این شیرینی بسیار خوشمزه با اونتسترهمهی مراحل همینیه که گفتم تا زمانی که میخواد بره تو فر اول اینکه اونتسترتون رو روی دمای 200 درجه المنت بالا و پایین همزمان روشن میکنید برای این شیرینی فر باید کاملا داغ باشهوقتی فر کاملا داغ بود (البته از قبل باید اونتسترتون رو روشن کرده باشید )شیرینی ها رو میذاریم داخلش در طبقه وسط بعد از 15-20 دقیقه حرارت رو روی 190 قرار میدیم اگر دیدی روی نانهاتون اون رنگ قهوه ای دلخواهتون نشده چند دقیقه المنت بالا رو فقط روشن کنید ولی از پیش فر تکون نخورید که خدایی نکرده شیرینی هاتون نسوزه و زحماتتون به حدر برهبا این کار شیرینی ها کاملا تو خالی و مغز پخت میشنبهتره قبل از خارج کردن نانها یکی از نانها رو تست کنید تا مطمعن بشید که داخلش هم پختهایشاالله شما هم درست کنید و لذت ببرید





آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )