تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

دسر کرم زعفرانی

10:39 ق.ظ - چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s6.picofile.com/file/8189349584/DSC07277.jpg
دسر زعفرانی از اون دسرهایی هست که هر کسی بخوره عاشقش میشه چون مزه بستنی سنتی میده میگید نه امتحان کنید

مواد لازم:


شیر: 3 لیوان
شکر: 1 لیوان
زعفران
آب سرد:1/2پیمانه
پودر ژلاتین: 2 و نیم قاشق غذاخوری
خامه: نصف بسته (خامه صبحانه منظورمه)
گلاب
وانیل



طرز تهیه:

ابتدا نصف پیمانه اب رو در ظرفی ریخته و ژلاتین رو روش میپاشیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا دونه های ژلاتین حالت اسفنجی شود


بعد ظرف حاوی ژلاتین رو روی بخار کتری میذاریم تا ژلاتین شفاف و مایع شود



http://s3.picofile.com/file/8189349400/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B3%DB%B3%DB%B1%DB%B8%DB%B1%DB%B0%DB%B6_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B3%DB%B3%DB%B4%DB%B9%DB%B8%DB%B4%DB%B9.jpg
در مرحله بعد شیر و شکر رو روی حرارت میذاریم تا گرم بشه وقتی کمی گرم شد پودر زعفران رو بهش اضافه میکنیم



نکته: حسابی زعفرون رو با یک حبه قند بسایید تا دونه های زعفرون تو دسر ته نشین نشه و شکل دسر رو بد کنه

وقتی مایه خواست جوش بیاد خاموشش کنید و گلاب و کمی وانیل (زیاد وانیل نریزید که تلخ بشه) و مایع ژلاتین رو بهش اضافه کنید و بزارید تا حسابی خنک بشه (اگر مواد داغ باشه وقتی خامه رو اضافه کنید میبره )


وقتی مایه خنک شد نصف بسته خامه صبحانه از همین پاکت صورتی ها رو توی یه کاسه جدا حسابی با چنگال بزنید تا شل بشه بعد چند قاشق از مایه زعفرونی به خامه اضافه کنید تا رقیق تر بشه بعد خامه رو به بقیه مواد اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا خامه و مواد دیگه مخلوط و یکدست بشه



http://s3.picofile.com/file/8189349442/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B3%DB%B5%DB%B3%DB%B3%DB%B3%DB%B2%DB%B0_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B3%DB%B6%DB%B1%DB%B8%DB%B1%DB%B2%DB%B3.jpg بعد داخل قالب رو یه کوچولو چرب کنید و مواد رو توش بریزید و برای 3ونیم تا چهار ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش رو به اصطلاح بگیره و سفت بشه




http://s3.picofile.com/file/8189349626/DSC07280.jpg


 
این دسر کمی از ژله نرم تر هست
بسیار لطیف و خوشمزه اما درست کردنش راحته و وقت زیادی نمیخواد
برای هر کسی درست کردم عاشقش شده
باید از هانی شف عزیزم برای دستورات عالیش تشکر کنم


http://s6.picofile.com/file/8189349484/DSC07276.jpg




آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )