تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

کاسترول بادمجان

10:51 ق.ظ - چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s6.picofile.com/file/8189352300/DSC07101.jpg
میخوام طرز تهیه کاسترول بادمجان رو با تمام نکات براتون به صورت مرحله به مرحله اموزش بدم


مواد لازم برای خمیر :

شیر یا اب............ 1 پیمانه (به نظر من با شیر خیلی خوشمزه تر میشه)
.شکر............ 1 قاشق سوپخوری
.نمک ..............کمی.
ارد ................حدود 4 پیمانه.
روغن یا کره ............نصف
پیمانه
مایه خمیر............. 2 ق چایخوری


مواد داخل خمیر
بادمجان ............1عدد متوسط
.پیاز .................1
عدد بزرگ
.گوشت چرخ کرده.............. 300گرم.
رب..............1قاشق غذاخوری.
فلفل دلمه ای............1عدد کوچک
.پنیر پیتزا
..............به میزان دلخواه
زرده تخم مرغ برای روی نان
پودر اویشن ...........کمی

اول از هر چیز فرتون رو روی 180 درجه میزارید یه کاسه اب هم کف فر میزارید که خمیرتون خشک نشه

در مرحله بعد یک قاشق شکر رو با شیر توی دستور (شما میتونید از آب استفاده کنید )که گذاشتم روی حرارت ولرم شده مخلوط کردم (اگر شیر داغ باشه مایه خمیر میمیره اگر هم سرد باشه عمل نمیاد پس دماش باید حدودا 38 درجه باشه)
بعد مایه خمیر رو روش پاشیدم و با یک قاشق پلاستیکی یا چوبی کمی هم زدم

http://s6.picofile.com/file/8189351326/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B1%DB%B7%DB%B3%DB%B7%DB%B7%DB%B6%DB%B7_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B1%DB%B8%DB%B2%DB%B0%DB%B6%DB%B7%DB%B9.jpg

و روش یه در گذاشتم و پشت بخاری به مدت 5-6 دقیقه گذاشتمش تا عمل بیاد
وقتی مایه خمیر عمل میاد که روش کف کنه مثل عکس



در حین عمل اومدن مایع خمیر من ارد رو الک کردم و روغن (من از روغن مایع استفاده میکنم)رو اضافه کردم کمی نمک زدم خیلی کم چون مواد داخل خمیر هم نمک داره بعد مایه خمیر رو به موادم اضافه کردم و با قاشق چوبی هم زدم تا خمیرم جمع شد بعد کم کم ارد اضافه کردم تا جایی که خمیر به دستم نچسبه
من چند قاشق از شیر رو نگه داشتم و بهش زعفران زدم برای رنگ وعطر بهتر خمیر البته شما میتونید این کار رو نکنید اما به نطر من خیلی خوشمزه میشه
نکته اینجاست که ارد رو کم کم اضافه میکنیم نه یکباره و سعی میکنیم با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیریم نه با اضافه کردن ارد
چون ارد اضافه باعث میشه خمیرتون خشک بشه





بعدظرفی رو که میخوایم خمیر رو توش بذاریم رو با یه قاشق روغن مایع چرب میکنیم و خمیر رو توی ظرف میذاریم و با چاقو یا قیچی اشپزخانه یه برش به شکل +رویخمیر میزنیم بعد روی خمیر رو میپوشونیم و یه جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت قرارش میدیم

http://s6.picofile.com/file/8189351384/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B1%DB%B9%DB%B4%DB%B8%DB%B6%DB%B5%DB%B9_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B0%DB%B6%DB%B9%DB%B6.jpg


حالا میریم مواد داخل خمیر رو درست کنیم

اول بادمجان رو پوست میکنیم و حلقه حلقه میکنیم و نمک میزنیم تا اب سیاهش بره بعد از نیم ساعت میشوریمش و با روغن کم سرخش میکنیم

http://s6.picofile.com/file/8189393768/DSC07080.jpg
در مرحله بعداول پیاز رو خرد میکنیم و تفت میدیم تا سبک بشه بعد گوشت رو اضافه میکنیم و با حرارت زیاد تفت میدیم که گوشت اب نندازه


بعدکمی اویشن ونمک وفلفل و رب رو اضافه میکنیم و تمام

http://s6.picofile.com/file/8189351734/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B3%DB%B1%DB%B3%DB%B9%DB%B7%DB%B4%DB%B1_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B3%DB%B2%DB%B1%DB%B6%DB%B3%DB%B2%DB%B4.jpg

وقتی خمیر حجمش دو برابر شد یعنی عمل اومدمثل عکس


با مشت هوای داخل خمیر رو خارج میکنیم و یه کوچولو ورزش میدیم بعد با چاقو به دوقسمت مساوی تقسیمش میکنیم

قالب رو کاملا چرب و ارد پاشی میکنیم (من ازروغن جداکننده رویایی استفاده کردم )



http://s6.picofile.com/file/8189351450/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B2%DB%B2%DB%B0%DB%B4%DB%B6%DB%B9%DB%B5_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B2%DB%B2%DB%B4%DB%B0%DB%B9%DB%B1%DB%B4.jpg
یک قسمت از خمیر رو کف قالبم پهن کردم و کاملا با دست صاف و یکنواختش کردم

بعد یه مقدار پنیر پیتزا میریزیم روی خمیرمون

بعد بادمجان ها رو خرد میکنیم و میریزیم رو پنیر

بعد گوشت و دوباره پنیر و در اخرفلفل دلمه ای و دوباره کمی پنیر میریزیم

بعد لایه بعدی از خمیر رو باز میکنیم و روی مواد تو قالب قرارمیدیم و لبه های خمیر زیری رو به خمیر بالایی کاملا میپسبونیم که بعد از پخت از هم جدا نشه




قالب رو داخل فر قرار میدیم به مدت45-50 دقیقه


من بعد ازپختن از قالب خارج کردم کاسترولم رو و روش زرده تخم مرغ مالیدم و کمی سیاه دانه وسطش ریختم و دوباره گذاشتم تو فر و گریل رو روشن کردم و از پای فر تکون نخوردم تا روی خمیرم به رنگ دلخواهم شد


http://s3.picofile.com/file/8189352368/DSC07102.jpg
اینم برش خوردش



این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه هست مطمعنم اگر امتحان کنید خوشتون میاد و مشتریش میشید

نکات برای اونتستر:این غذای لذیذ در اونتستر با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد با همون زمان گفته شده در دستور عالی میشه
پس با اونتستر تمام مراحل دقیقا مثل فر هست فقط بادرجه 160 و قالبتون رو هم در طبقه وسط و روی سینی قرار بدید



آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )