تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

نان باگت

03:54 ب.ظ - چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s6.picofile.com/file/8189404300/DSC07496.jpg
بعد از تلاشهای طولانی برای درست کردن نون باگت موفق شدم دستوری رو بزارم که واقعا حرف نداشته باشه

من قبلا با دستورات زیادی این نون رو درست کردم اما زود بیات میشد و اون لطافت و نرمی نونهای بازاری رو نداشت اما این دفعه موفق شدم که این نون رو با کیفیت عالی درست کنم

خوووووووووووووووووب بریم سراغ مواد اولیه:

شیر: 1 پیمانه
کره آب شده: 4 قاشق غذاخوری
شکر:1 قاشق غذاخوری
خمیرمایه: 2 و 2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
آرد: 4 و 4/1 پیمانه
نمک: 2/1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
شیر خشک : 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

خمیر مایه را در نصف شیر ریخته و 5 دقیقه استراحت دهید


http://s6.picofile.com/file/8189351326/collage_۲۰۱۵۰۵۲۰۰۹۱۷۳۷۷۶۷_۲۰۱۵۰۵۲۰۰۹۱۸۲۰۶۷۹.jpg
، سپس مابقی شیر، و کره را در شیرجوشی ریخته و روی حرارت گذاشته تا کره ذوب شود، سپس اجازه دهید مخلوط سرد شود.


آرد و نمک و بکینگ پودر و شیر خشک را در کاسه بزرگی الک کرده،


http://s6.picofile.com/file/8189404200/collage.jpg
وقتی مخلوط شیر و کره خنک شد تخم مرغ را به مخلوط کره افزوده و هم بزنید

وسط آن را گود کنید و مخلوط کره و خمیرمایه را در آن ریخته و آرام آرام هم زده تا خمیر حاصل شود. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید و در ظرفی که کمی چرب شده گذاشته، روی آن را پوشانده و در جای گرم به مدت 20دقیقه استراحت دهید


http://s3.picofile.com/file/8189405776/collage_۲۰۱۵۰۴۱۹۱۷۲۳۱۸۵۹۱.jpg

در استراحت اول پف خمیر بسیااااااار ناچیزه
بعد از استراحت اول خمیر رو با چاقو به پنج قسمت تقسیم میکنید (تا شش یا هفت قسمت هم میشه تقسیم کرد)

بعد هر کدوم رو گرد میکنید و تو ظرفی که از قبل کمیییییی ارد پاشیدید میچینید

هر چونه رو با وردنه مثل اون جوری که تو عکس میبینید روی سطحی که یه کوچولو ارد پاشی کردید باز میکنید

بعد از صاف کردن خمیر رولش میکنید

و در وسطهای رول گوشه ها رو تا میکنید رو به داخل و دوباره رول میکنید بعد خمیر رول شده رو تو ظرفی که از قبل حتما حتما چرب و ارد پاشی کردید یا از روغن جدا کننده بهش زدید با فاصله زیاد میچینید چون قراره خیلی پ کنه وحجمش چندین برابر میشه


http://s6.picofile.com/file/8189404176/collage_۲۰۱۵۰۴۱۹۱۷۲۴۵۱۳۶۹.jpg

نکته : حتما حتما ظرفی که خمیر رول شدتون رو میزارید دیواره بلند باشه که وقتی میخواید رو خمیرتون رو بپوشونید برای استراحت دوم به دستمال یا سلفونی که روش میکشید نچسبه

حتما تو ظرفی بذارید که بعد از استراحت بشه با همون ظرف بذارید تو فر
چون بعد از استراحت دوم دیگه اصلا نمیشه بهشون دست زد


http://s3.picofile.com/file/8189404118/collage_۲۰۱۵۰۴۱۹۱۷۲۵۳۶۳۰۵.jpg

روی خمیر رو با یه پارچه تمیز یا سلفون همونجوری که در بالا توضیح دادم میپوشونید تا یک الی یک ونیم ساعت تا حجم خمیر چند برابر بشه مثل عکس
اینم عکس خمیر بعد از استراحت دوم


http://s3.picofile.com/file/8189404076/DSC07488.jpg


بعدمیزاریمش تو فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه
من بعد از پخت چند دقیقه هم گریل رو روشن کردم تا روی نونهام خوشرنگ بشه
این نون نیازی به رو مال نداره

اینم بعد از فر
شما با فاصله بیشتری خمیراتون رو بچینید تا مثل مال من به هم نچسبن



http://s6.picofile.com/file/8189404392/DSC07492.jpg

حتما موقعی که فر رو روشن میکنید تا گرم بشه یه کاسه اب هم کف فر بذارید تا نونهاتون خشک نشه

وقتی از فر در اوردید نونها رو روی توری سیمی کمی خنکش کنید و کمی که از حرارت افتاد تو یه نایلون بزارید و درش رو برای دو سه ساعت ببندید تا نوناتون نرم بمونن

اینم از نتیجه کار



http://s6.picofile.com/file/8189404368/DSC07495.jpg

اینم بافت نون که همونطور که گفتم نرم وعالیییییییییییی


http://s6.picofile.com/file/8189404242/DSC07503.jpg


آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )