تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

ماهی شکم پر

04:14 ب.ظ - چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



http://s3.picofile.com/file/8189408876/DSC07428_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B5%DB%B5%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B1%DB%B0%DB%B3.jpg
سلام دوستای گل و عزیز
این ماهی شکم پر مزه بسیار عالی داره پسر من اصلا ماهی دوست نداره اما این مدلش رو با لذت میخوره اصولا بچه ها برای بعضی غذاها بهانه میگیرن پس در این موارد خلاقیت و تنوع حرف اول رو میزنه



امیدوارم شما هم برای عزیزانتون درست کنید و خوشتون بیاد


مواد لازم:
ماهی بزرگ ................1عدد(من از ماهی قزل استفاده کردم )

تمبرهندی.................1/4بسته

سیر ...............5حبه

سبزی ماهی.............300گرم

آرد................1قاشق سوپخوری

پیاز..................1عددمتوسط

ادویه وفلفل..............1قاشق چایخوری

نمک و روغن ..................به مقدار لازم


طرزتهیه:

اول فلسهای ماهی رو میگیریم و خوب میشوریمش و میذاریمش تو یه ابکش وقتی ابش رفت نمکش میزنیم و میذاریم یکی دو ساعت تا مزه دار بشه (من از شب قبل نمک زدم و گذاشتم تو یه ظرف روش سلفون کشیدم گذاشتم تو یخچال )

http://s6.picofile.com/file/8189408542/022_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B5%DB%B5%DB%B4%DB%B2%DB%B8%DB%B6%DB%B0%DB%B5.jpg


ابتدا سبزی رو پاک میکنیم خوب میشوریمش وقتی ابش رفت خرد میکنیم ومثل سبزی قرمه سرخش میکنیم

تمبرهندی رو با نصف استکان اب و ارد مخلوط میکنیم و کنار میذاریم سیر رو پوست میگیریم و با فلفل و ادویه حسابی تو هاون میکوبیمش(من ریختمش تو یه ظرف و با گوشت کوب خوب کوبیدمش)

پیازها رو نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفتشون بدیدوقتی طلایی شد سیر و فلفل وبیده شده رو بهمراه سبزی سرخ اضافه کنیدو مقداری تفت بدید.


http://s3.picofile.com/file/8189408634/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B5%DB%B3%DB%B8%DB%B3%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B5%DB%B4%DB%B0%DB%B0%DB%B4%DB%B8%DB%B7%DB%B2.jpg
بعد زرشک و گردوی نیم کوب رو اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم




سپس اب غلیظ شده تمبر هندی رو درون سبزی میریزیم و مواد رو خوب هم میزنیم کمی هم نمک میریزیم


http://s3.picofile.com/file/8189408742/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B5%DB%B4%DB%B5%DB%B1%DB%B9%DB%B5%DB%B7%DB%B0.jpg
بعد ماهی نمک زده رو خوب میشوریم ومیذاریم ابش گرفته بشه سپس مواد رو داخل شکم ماهی میریزیم و به نخ و سوزن شکم ماهی رو میدوزیم (حتما نخ رو چند لایه کنید )

دقت کنید که مواد رو به ندازه درون شکم ماهی بریزید که از لای شکم ماهی بیرون نزنه



بعد سینی فر رو با یک قاشق روغن مایع چرب کنید و ماهی رو بزارید توش
میره تو فر 180 درجه برای یک ساعت یا هر وقت که ماهی بپزه


http://s3.picofile.com/file/8189408850/DSC07428_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B5%DB%B4%DB%B8%DB%B4%DB%B3%DB%B0%DB%B3%DB%B4.jpg تو اونتستر دما رو روی 160 درجه سانتیگراد میذاریم

بعد هم میاریم ونوش جان میکنیم

واقعا خوشمزه میشه امیدوارم شما هم این روش رو امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید



http://s3.picofile.com/file/8189408784/DSC07424_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B5%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B7%DB%B7%DB%B6%DB%B7.jpg


آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )