تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

کیک سه شیر نارگیلی

04:48 ب.ظ - چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s3.picofile.com/file/8189413184/066.jpg
سلام دوستای مهربونم

با تعریف های باران جون منم تصمیم گرفتم این کیک رو درست کنم اما چون من ازعشاق نارگیلم ترجیح دادم از نوع نارگیلیش باشه
اومممممممممم

از نوع نارگیلیش باشه
این کیک رو با دستور شف طیبه عزیز درست کردم اما با کمی تغییر



اول کیک رو با این دستور حاضر کردم
برای کیک:
شکر 1 لیوان
کره 113 گرم
تخم مرغ 5 عدد
وانیل 1 ق چ
آرد یک و نیم لیوان
بیکینگ پودر 1 ق چ
نمک یک هشتم ق چ

برای گلیز:
شیر عسلی 400 میلی لیتر
شیر نارگیل یك لیوان
شیر یك لیوان

برای تاپینگ:
خامه 200 میلی لیتر
شکر یک چهارم لیوان
نارگیل رنده شده 1 لیوان
نارگیل تست شده 1 لیوان

فر رو روی درجه 350 فارنهایت 180 سانتیگراد قرار میدیم
آرد رو توی ظرفی میریزیم و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم
 
 
 
 
نمک رو اضافه میکنیم
 
 
خوب ویسک میکنیم و یا الک میکنیم
 
 
باید از قبل کره رو بیرون بذاریم تا به دمای اتاق برسه و نرم بشه
 
 
من با کاور کره ظرفم رو چرب کردم. اینطوری دیگه روغن اضافی هم توی ظرف نداریم در نتیجه آرد اضافی هم نخواهیم داشت و در نهایت به کف کیکمون خمیر آرد نمیچسبه
(ظرف من 25 در 35 سانتیمتره)
 
 
حالا توی ظرف آرد ریختم و آرد رو در کل سطحش پخش کردم و بعد برای اطمینان با برس آرد اضافی رو گرفتم
(این جور ریزه کاری ها باعث میشه که همیشه کیفیت کیکهامون بهتر باشه)
 
 
کره رو خوب هم میزنیم تا لطیف شه
 
 
شکر و وانیل رو اضافه میکنیم (من از یک چهارم ق چ وانیل شکری استفاده کردم)
 
 
شکر که حل شد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه میکنیم و هر بار خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شه
 
 
تا اینجا کرم لطیفی بدست آوردیم و تخم مرغها هم خوب زده شدن که در نهایت کیکمون خوب پف کنه
 
حالا آرد رو در سه قسمت به مخلوط اضافه میکنیم
 
و هر بار در حدی هم میزنیم که آرد مخلوط شه
 
باز هم مشاهده میکنید که مخلوط لطیفی بدست اومده
 
حالا توی قالب میریزیم
و سطح کار رو صاف میکنیم
 
مشاهده میکنید که ارتفاع ناچیزی داره و میزان مایه کیک خیلی کمه. نگران نباشید این کیک خیلی خوب پف میکنه (البته فر خوبی میخواد)
حالا توی فر قرار میدیم برای مدت 20 تا 25 دقیقه. بعد از 20 دقیقه چک کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد کیک رو از فر خارج کنید (فکر میکنم قبلا گفته باشم که واسه کیکها هرگز اجازه نداریم در فر رو قبل از 20 دقیقه باز کنیم. این قانون کیک پزی رو همیشه رعایت کنید)


این گفته های شف بود اما من ظرفم 20*30 بود واز روغن جدا کننده برای کف قالبم استفاده کردم

اینم کیک من

http://s6.picofile.com/file/8189412868/051.jpg
بعد مواد گلیز رو اماده کردم و وقتی کیکم سرد شد با چنگال به قول شف طیبه ابکشش کردم وبعد گلیز رو ریختم روش

http://s3.picofile.com/file/8189412884/054.jpg

توی چشم بر هم زدنی مواد جذب کیک شد
http://s6.picofile.com/file/8189413026/060.jpg

این چند ثانیه بعد بود

http://s3.picofile.com/file/8189413068/062.jpg

بعد حدود یک ساعت گذاشتمش یخچال بعد درش اوردم و روش رو خامه کشیدم بعدم با قالب گرد قالب زدم و تزیینش کردم
اینم نتیجه کار


http://s6.picofile.com/file/8189413092/063.jpg

اینم یه عکس دسته جمعی


http://s6.picofile.com/file/8189413134/065.jpg

تغییر دیگه من هم این بود که نارگیلی که باهاش کیک رو تزیین کردم رو روی بخاری تست کردم
به این روش که ریختمش تو یه سینی فلزی و گذاشتمش رو بخاری و هر 10 دقیقه یه همش میزدم تا به اون رنگ دلخواهم رسید

http://s6.picofile.com/file/8189412934/057.jpg
این کیک واقعا لذیذ و خوشمزس اماااااااااا پر از کالری
اما به امتحانش می ارزه
امیدوارم شما هم درست کنید ودر کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید
از شف طیبه عزیز هم ممنون برای رسیپی بی نقص و عالیشون


آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )