تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

کیک سیب و دارچین

02:17 ب.ظ - پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s6.picofile.com/file/8189562492/058.jpg
امیدوارم روز خوب و خوشی رو در کنار عزیزانتون داشته باشید
امروز اومدم بادستور یه کیک سیب و دارچین عالی و رویایی نه خیسه نه سفته واقعا عطر و طعمش بی نظیره دستور هم مال خانم شهرزاد رضایی ازمامی سایت  هست



مواد لازم:
آرد: 2 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

ماست: 1 پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

کره: 50 گرم

تخم مرغ: 3 تا

بیکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

سیب سفت: 2، 3 تا

طرز پخت:

مرحله اول باید همه ی مواد به دمای محیط برسه و ارد و بکینگ پودر رو باهم سه بار الک کنید و فرتون رو با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و کرتون رو آب کنید

در مرحله بعد شکر و روغن مایع و کره رو یه دور با همزن میزنیم تا کمی روشن بشه

در مرحله دومتخم مرغها رو یکی یکی میشکونید یعنی تخم مرغ اول رو میشکونید بعد با همزن کاملا مواد رو هم میزنید تا مخلوط بشه بعد تخم مرغ بعدی رو میشکونید تا آخرین تخم مرغ که همراهش وانیل رو هم اضافه میکنید و دوباره هم میزنید




http://s6.picofile.com/file/8189562700/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B1%DB%B3%DB%B4%DB%B1%DB%B1%DB%B3%DB%B6%DB%B5_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B1%DB%B3%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B9%DB%B5.jpg


در مرحله سوم ماست رو اضافه میکنیم و دوباره کمی مواد رو هم میزنیم

در مرحله چهارم آرد و بکینگ پودری که قبلا سه بار با هم الکشون کردیم رو در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن یا قاشق در حدی که مواد مخلوط بشن هم میزنیم بعد تو قالب میریزیم قالب من 25*25 بود


http://s3.picofile.com/file/8189562768/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B1%DB%B3%DB%B6%DB%B3%DB%B7%DB%B4%DB%B2%DB%B1_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B1%DB%B3%DB%B9%DB%B1%DB%B3%DB%B9%DB%B2%DB%B8.jpg
در مرحله پنجم سیب های رو که پوست کندیم و برش زدیم رو روی مواد میچینیم و کمی دارچین روی سیبها میریزیم من 1 قاشق چایخوری شکر هم به دارچینم اضافه کردم هم برای مزش هم اینکه رنگ کاراملی قشنگی بعد پخت بهمون میده



http://s6.picofile.com/file/8189562800/collage_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB%B2%DB%B8%DB%B9_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B5%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B2%DB%B0%DB%B9%DB%B5%DB%B4.jpg

بعد هم داخل فر به مدت 40 _45 دقیقه قرار میدیم یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد
من بعد پخت چند دقیقه هم گریل رو روشن کردم اما باید خیلی مواظب باشید چون روش زود میسوزه پس از کنار فر تکون نخورید


نکته بسیار مهم اینه که سیبها نباید خیلی نازک یا کلفت باشن در هر دو صورت سیبها ته نشین میشن و نکته بسیار مهم بعدی اینه که باید سیبها به هم تکیه داده بشن یعنی سیب اول به سیب دوم تکیه بده و سیب دوم به سیب سوم والی آخر



http://s6.picofile.com/file/8189562634/059.jpg

این کیک بافت ومزش واقعا عالی پیشنهاد میکنم یکبار هم که شده امتحانش کنید که بعد از یکبار مطمعن باشید که مشتریش میشید




آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )