تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

کیک نارگیلی

02:31 ب.ظ - پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی

http://s3.picofile.com/file/8189565168/007.jpg


اینم کیک نارگیلی عشق من
این کیک رو با دستور هانی شف درست کردممزه بافت و پفش عالی بود
من از روغن مایع به جای کره استفاده کردم به جای اسانس بادام از اسانس نارگیل استفاده کردم که واقعا عالی بود





http://s6.picofile.com/file/8189564342/017.jpg






من برای روی کیک عسل رو گرم کردم وبا برس مالیدم رو اون قسمتهایی که میخواستم نارگیل بریزم وبرای قسمتهای دیگه هم از گاناش استفاده کردم وبا برس روی کیک توی دو مرحله مالیدم تا پوشش بهتری داشته باشه

این هم عین دستور هانی شف که براتون کپی میکنم

آرد: ۲ پیمانه
 شیر: ۱ پیمانه
کره:۱ پیمانه (به جای کره از روغن مایع هم دفعات بعد استفاده کردم)
تخم مرغ : ۳ عدد
 شکر: ۱ و ۱/۳ پیمانه (این مقدار به نظر من زیاده و شیرین میشه..من سری های بعد با 1 پیمانه درست کردم)اسانس بادام : ۱و ۱/۲ ق چ
وانیل: ۱ و ۱/۲ ق چ
پودر نارگیل ریز: ۱ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ ق چ
بکین سودا یا جوش شیرین یا نمک میوه: ۱ ق چ
پودر نارگیل درشت: به مقدار لازم

طرز پخت: طبق معمول، موادتون رو بیرون از یخجال بذارین تا همدما بشن. آرد و بیکینگ و نمک میوه رو با هم مخلوط و 2، 3 بار الک کنین. فر رو روشن کنین تا گرم بشه. قالب 24 یا 26 سانتی رو چرب و آردپاشی کنین یا کاغذ روغنی بکشین توش. خب.....بسم اله..بریم شروع کنیم! کره که نرم شده با شکر خوب بزنین تا کرم رنگ بشه و بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه و مخلوط کنین

وانیل و اسانس بادام (اگه ندارین اصلا نگران نباشین، منم نداشتم!!) رو بریزین و مخلوط کنین.

شیر رو در 3 مرحله به مواد اضافه کرده . هم بزنین.

مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنین و آروم هم بزنینپودر نارگیل ریز رو هم به جمع دوستان اضافه کنین و خوب مواد رو مخلوط کنین


مایه کیک رو توی قالب 24 یا 26 سانت بریزین و بذارین طبقه وسط فر، با حرارت 180 درجه به مدت 50 دقیقه بمونه. (چند بار بگم کیکتون رو چک کنین.فرها با هم فرق میکنه!) بعد از اینکه از پخت کیک مطمئن شدین اجازه بدین کیک خنک بشه و بعد از قالب خارج کنین.

یکمی خامه یا شهد روی کیک بکشین. خیلی کم..فقط واسه ایجاد چسبندگی

و پودر نارگیل درشت روش بریزین. می تونین خود نارگیل رو بگیرین و بشکنین و رنده درشت کنین. همسری رو فرستادم دنبال نارگیل، یافت نکرد واسه همین من از همون پودر نارگیل ریز، استفاده کردم. خوب بود اما مطمئنم با نارگیل تازه 100 برابر بهتره و خوشگل تر.

میتونین شکلات روش رنده کنین

اینجا روش کمی از شربت مربای به رو برس کشیدم و مربا روش گذاشتم
پفش هم عالیه

http://s3.picofile.com/file/8189564318/019.jpg

سری های بعدی من این کیک رو با روغن مایع درست کردم...شکر و تخم مرغ رو خوب زدم و روغن مایع رو اضافه کردم و بقیه مثل مراحلی که گفتم

مواد من برای قالبم زیاد بود منم نصف موادم رو تو قالب های کوچک ریختم و روشون هم گاناش ریختم

http://s3.picofile.com/file/8189565384/028.jpg



آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )