تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

پیتزا با نان تست

02:44 ب.ظ - پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s6.picofile.com/file/8189566600/DSC07151.jpg
امروز طرز تهیه پیتزای دوسوته رو داریم

به نظر من این پیتزا نسبت به وقتی که میذاریم عالی میشه اندازه مواد هم دست خودتون چون میزان مواد بستگی به تعداد نونهاتون داره



من نصف یک فلفل دلمه-یک بسته گوشت چرخ کرده -اویشن-یک عدد پیاز بزرگ- نمک-پنیر موزارلا و گودا استفاده کردم

حالا شما میتونید از هر چیزی تو این چیتزا استفاده کنید من قارچم تموم شده بود وگرنه حتما قارچ هم میریختم
درست کردن مواد دقیقا مثل مواد ماکارانی هست اگر از قارچ استفاده میکنید حتما با حرارت بالا تفتش بدید که ابش گرفته بشه

من دیگه از مراحل اماده کردن مواد رویه پیتزا عکس نگرفتم چون مطمئنم خودتون کاملا واردید

بعد از اماده کردن مواد نونهارو توی سینی فر که از قبل چربشون کردید میزاریم و روشون سس قرمز میریزیم

http://s3.picofile.com/file/8189566434/DSC07120.jpg

بعد از مواد به اندازه روی هر کدوم از نونها میریزیم

http://s3.picofile.com/file/8189566476/DSC07125.jpg

بعد پنیر میریزیم (من روی پیتزام کمی هم گوجه خرد کردم)



http://s3.picofile.com/file/8189566518/DSC07135.jpg

و میره تو فری که از قبل گرم شده با دمای 170 تا زمانی که پنیر پیتزا اب بشه اگر دوست دارید روی پنیرتون طلایی بشه چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید
اما من دوست نداشتم روی پیتزاهم طلایی بشه

سعی کنید از نونهای تازه و نرم استفاده کنید که پیتزای خوشمزتری داشته باشید




http://s3.picofile.com/file/8189566550/DSC07146.jpg
دما برای اونتستر روی 160 باید باشه
برای عزیزانی هم که فر ندارن  میتونن توی  ماهیتابه این کار رو انجام بدن فقط در ظرف رو حتما باید بذارید



آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )