تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

کیک صبحانه

03:24 ب.ظ - پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



این کیک صبحانه رو با دستور دوست عزیزم باران جون درست کردم 

 

مزه وبافتش الحق عالی مخصوصا زمانی که یک شب هم بمونه که دیگه جا میفته و عالی میشه واقعا مزش شبیه کیکهای کارخونه ای هست ما که

خیلی پسندیدیم



 


مواد لازم:

آرد 2 پیمانه
-شکر 1 پیمانه
-تخم مرغ 3 عدد
-روغن مایع یا کره 1 پیمانه
ب پ:2 ق م
وانیل:یک سوم قاشق چایخوری
شیر :یک دوم لیوان
*میشه با 1 لیوان ماست هم به جای شیر کیک رو پخت.
گردو یا کشمش به دلخواه
پودر کاکائو به دلخواه

 

طرزتهیه:

برای پخت کیک قبل از هر کاری باید فر رو روشن کنید

پس فرتون رو روی 180 درجه سانتیگراد بذارید


بعد مواد رو اندازگیری کنید و بذارید جلوتون

سپس ارد و بکینگ چودر رو با هم مخلوط کنید و حتما حتما سه بار

الکشون کنید (خیلی مهمه هاااااا)

 

 

ابتدا شکر و تخم مرغها رو انقدر میزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه (تقریبا

4-5 دقیقه طول میکشه)تو عکس کاملا مشخصه که چجوریاس

 

در مرحله بعد دور همزن رو کند میکنیم و از گوشه ظرف روغن رو اضافه میکنیم

 

در مرحله سوم باید مخلوط ارد و بکینگ پودر و شیر رو به تناوب اضافه کنید

(یعنی ارد رو سه قسمت میکنید و شیر رو دو قسمت بعد یک قسمت ارد

رو میریزید داخل مایه با ویسک هم میزنیم بعد نصف شیر دوباره یک قسمت

دیگه از ارد و دوباره شیر و دوباره ارد

نکته :بعد از اضافه کردن هر ماده با ویسک یا همان همزن دستی به ارامی

مایه رو هم میزنیم فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن  سپس ماده

بعدی رو اضافه میکنیم درست مثل عکس )

تا مایه یکدستی داشته باشیم

نکته:در این مرحله میتونید  کشمش یا گردو یا هر مغز دگری رو توی ارد

بغلتونید و به مایه اضافه کنید

اما قربون حواس جمع  من با اینکه گردو ها جلو چشمم بود یادم رفت

 

گردوهام رو اضافه کنم

بعد مایه کیک رو میریزیم داخل قالبی که از قبل چرب و ارد پاشی شده

البته من همیشه ازروغن جداکنندهبرای چرب کردن قالب استفاده میکنم

چون واقعا رویایی هست

 

من دو قاشق چایخوری پودر کاکائو رو با دو قاشق چایخوری ابجوش حل

کردم و به یک مقدار از مایه سفید اضافه کردم و بصورت عمودی وسط کیکم

 ریختم حالا این بخش دیگه سلیقه ای هست

 

میره تو فر بمدت 45 دقیقه البته از اونجایی که دمای فرها با هم فرق دارن

شما بعد از 45 دقیقه با یک سیخ چوبی یا خلال دندون تو مرکز کیک فرو

کنید اگر از مواد چیزی بهش نچسبید پس امادس وگرنه باید بهش زمان

بدید تا کامل بپزه

البته از ظاهر و بویی که از کیک بلند میشه هم میتونید بفهمید کیکتون

پخته یا نه

 

 

 

واقعا هر چی از مزه این کیک بگم کم گفتم عالی

 

به نظر من به  امتحانش می ارزه

 

امیدوارم شما هم این کیک خوشمزه رو درست کنید و کام خودتون و

عزیزانتون رو شیرین کنید

 



ممنون از باران عزیز برای دستور بی نقصشون

 

 

 

 

 من این کیک رو تو ظرف در بسته بیرون از یخچال نگه میدارم بعد از یک روز




آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )