تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

دلمه کلم ,فلفل دلمه و گوجه

03:27 ب.ظ - پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی

 

تو این روزا که دیگه کم کم داره برگ مو به باازار میاد شاید دلمه کلم و فلفل زیاد مورد پسند نباشه اما برای مواقعی که برگ ندارید خیلی عالیه 

اما خانواده ما مزه و طعم این دلمه ها رو خیلی دوست دارن 

حالا شما هم امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد



مواد لازم:

کلم برگ بزرگ ........1عدد

برنج.........1ونیم پیمانه

لپه........1/2پیمانه (میتونید کمتر هم بریزید)

گوشت چرخکرده یا گوشت مرغ نگینی خرد شده .........350گرم

پیاز متوسط .........1عدد

سبزی دلمه........ِِ.ِ...300گرم

رب گوجه ..........2قاشق غذاخوری 

نمک و ادویه ..........به میزان لازم 

 

مواد لازم برای سس :

رب گوجه........1قاشق غذاخوری

ابلیمو .........1/2استکان 

آب .........1پیمانه

 نمک ..........به میزان لازم

طرزتهیه:

اول از هر چیزی برنج رو با لپه مخلوط میکنید میریزید تو یه ظرف و با آب ولرم میشورید و بعد خیسش میکنید کمی هم نمک بهش میزنید 

بعد کلم رو میذارید تو یه قابلمه بزرگ وتا جایی که آب روش رو بگیره آب میریزید و میذارید روی حرارت تا وقتی که مثل عکس کمی رنگ کلمتون عوض بشه ممکنه نیم ساعتی طول بکشه البته بستگی به بزرگی کلم داره (این کار براای این هستش که برگهای کلم راحتر از هم جدا بشن و موقع جدا کردنشون پاره نشن ) بعد که رنگش تغییر کرد میزاریمش تو آب سرد 

 

در مرحله بعد برنج رو که با لپه مخلوط و خیس کرده بودیم روی حرارت میذاریم و دقیقا مثل وقتی که میخواید برنج آبکش درست کنید عمل میکنیم بعد از آبکش برنج بذارید حسابی ابش بره و آب اضافی تو برنج نمونه 

در مرحله بعد پیاز رو نگینی خرد میکنیم و کمی تفتش میدیم تا سبک بشه بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم  یه کوچولو تفت میدیم بعد گوشتمون رو اضافه میکنیم (همونجور که گفتم با گوشت مرغ هم واقعا خوشمزه میشه دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره کدوم رو بپسندید)و تفت میدیم تا وقتی ابش کمی خشک بشه دقیقا مثل مایه ماکارانی بعد رب رو اضافه میکنیم و  در آخر سبزی رو اضافه میکنیم و یه کوچولو تفتش میدیم و تمام

بعد از روی شعله برش میداریم و برنج ابکش شدمون رو با مواد گوشتیمون کاملا مخلوط

میکنیم و کنار میذاریم 

 

حالا نوبت خالی کردن گوجه ها و فلفلهاس دیگه تو عکس کاملا مشخصه فکر کنم

برای گوجه ها هم من با یه قاشق چایخوری کوچیک توی گوجه ها رو خالی کردم و کنار گذاشتم 

برای جدا کردن برگهای کلم باید با احتیاط این کار رو انجام بدید تا پاره نشن پس اول با چاقو از قسمت ته ,برگها رو با چاقو جدا کنید (مثل عکس)بعد آروم بلندش کنید وتا اخریین برگ ادامه بدید 

بعد از جدا کردن برگها رو توی ابکش بذارید تا ابش بره 

 

حالا موقع پیچیدن دلمه هاس. من اول چند تا برگ میذارم کف قابلمه بعد دلمه ها رو میچینم روی اون 

فکر کنم عکسها گویا ی پیچیدن دلمه ها هستن 

 ببخشید دیگه اگر دستم غذاییه واقعا بعضی غذاها رو نمیشه بدون دخالت دست درستشون کرد تازه من باید با اون دستا عکسم میگرفتم

فقط نکته در اینجاست که باید دلمه ها رو کنار همدیگه و فشرده بچینید تا موقع پخت باز نشن 

برای گوجه ها و فلفلها هم که  مشخصه دیگه فقط من با خلال دندون در های  فلفل و گوجه ها رو فیکس میکنم تا موقع پخت بهم نریزه

گوجه ها و فلفل ها رو باید بالای دلمه های کلم بزارید که خراب نشن مثل عکس 

 

برای سس هم مواد سس رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا جوش بیاد بعد بریزید روی دلمه ها و تا جایی که آب رو دلمه های کلم رو بگیره آب اضافه میکنیم بعد یه بشقاب رو پشت و رو میکنیم رو دلمه ها و یه کوچولو آهسته فشار میدیم و در ظرف رو میذاریم و تا سه چهار ساعت میذاریم با حرارت کم بپزه 

 

فقط حواستون باشه تهش نسوزه پس مرتب سر بزنید 

همونطور که گفتم مزش واقعا عالی 

 

انشاالله درست کنید و از خوردنش لذت ببرید و دعا به جون ما هم بکنید 

اینم از دلمه های ما بفرمایییییییید

 




آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )