تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

زولبیا بدون جوش شیرین

10:12 ق.ظ - شنبه 16 خرداد 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



http://s6.picofile.com/file/8191507892/PhotoGrid_1433109420296.jpg

http://s3.picofile.com/file/8191507834/PhotoGrid_1433109375065.jpg
دیگه کم کم داریم به ماه مبارک رمضان نزدیک میشیم منم تصمیم گرفتم دستور این شیرینی خوشمزه رو براتون بذارم
این دستور جوش شیرین ندار ه و خمیرمایه جایگزینش شده


مواد لازم:

آب ولرم ۳/۴ پیمانه
  پودر خمیر ترش ۱ قا شق چایخوری (۳گرم
آرد یک پیمانه (۱۲۰گرم)
شکر ۱ قاشق چایخوری (۶گرم)
پودر نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
پودر هل ۱/۸ قاشق چایخوری
زعفران ۱/۸ قاشق چایخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم)
روغن مایع ۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت زولبیا
شکر دو پیمانه
آب یک پیمانه
گلاب دو قاشق غذاخوری
آب لیمو یک قاشق غذاخوری (یا جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری)
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری


طرزتهیه:

ابتدا یک قاشق غذاخوری از شکر رو با اب ولرم و م
ایه خمیر مخلوط میکنیم و میذاریم عمل بیاد

تا خمیر مایه عمل بیاد توی یه ظرف بزرگ ارد الک شده و نشاسته ذرت و پودر هل و زعفران ساییده شده رو با هم مخلوط میکنیم بعد اول ماست و سپس مایه خمیر عمل اومده رو بهش اضافه میکنیم و کاملا با همزن دستی یا قاشق چوبی همش میزنیم تا یکنواخت بشه و گلوله ای از ارد توش نمونه


http://s3.picofile.com/file/8191507318/PhotoGrid_1433083467241.jpg

بعد  روی ظرف رو با سلفون یا ....میپوشونیم وبه مدت نیم ساعت میذاریم تو دمای محیط تا عمل بیاد بعد از این زمان حجم  مواد بیشتر میشه
این موادمون قبل از استراحته


http://s6.picofile.com/file/8192248342/DSC08928.jpg
تا موادمون استراحت کنه من شربت رو درست کردم
اول اب و شکر رو ریختم تو ظرف و گذاشتم روی حرارت ملایم تا جوش بیاد وقتی جوش اومد 3 دقیقه حرارت رو بسیار کم کردم بعد از سه دقیقه زیرش رو خاموش کردم و ابلیمو و گلاب و زعفران رو بهش اضافه کردم و تمام به همین اسونی


http://s6.picofile.com/file/8191507550/PhotoGrid_1433104001685.jpg
بعد از نیم ساعت مقدار روغن گفته شده رو به مایه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
مایه نه شل هست نه سفت

http://s3.picofile.com/file/8191507400/PhotoGrid_1433086425553.jpg


حالا رسیدیم به مرحله سرخ کردن زولبیا ها
نکته در اینجاست که حرارت باید ملایم باشه و روغن کاملا گرم بشه اگر حرارت زیر ظرف خیلی زیاد یا کم باشه زولبیا ها خوب پف نمیکنه

من موادم رو توی ظرف سس ریختم اینجوری کنترل مایه خیلی راحت تر بود

اگر مثل من نمیتونید فرز باشید و سریع به زولبیاتون شکل بدید پیشنهاد میکنم از این قالبهای گرد استفاده کنید خیلی عالیه دیگه زولبیاتون پخش نمیشه
من قالب رو تو روغن گذاشتم و از مایه میریختم توش و بعد که کمی خودش رو گرفت با دو تا چنگال جابجاش میکردم و دوباره یکی دیگه میریختم توش

http://s6.picofile.com/file/8191507450/PhotoGrid_1433086581824.jpg

وقتی یک طرفه زولبیاتون سرخ شد برش گردونید تا طرف دیگشم سرخ بشه بعد سریع بندازینش تو شربت گرم

نکته:شربت زولبیا باید گرم باشه وگرنه زولبیاهاتون بعد از چند دقیقه نرم میشه
من زولبیا  هام رو 30 ثانیه تو شربت نگه میداشتم اگر میخواید کمتر شربت به خودش بگیره کمتر تو شربت نگهش دارید
بعد از تو شربت درش میاوردم و تو یه صافی میذاشتم تا شهد اضافش بره و کمی هم خنک بشه


http://s6.picofile.com/file/8191507500/PhotoGrid_1433090122041.jpg
نکته مهم دیگه اینه که اگر زولبیاهای گرم رو روی هم بچینید بازم بعداز چند دقیقه نرم میشن

پس سعی کنید از صافی بزرگ استفاده کنید و هر چند دقیقه یکبار اون زولبیاهایی که خنک شده رو از تو صافی برش دارید تا جا برای اون یکیها باز بشه



من از این دستور خیلی راضی بودم پف زولبیاها در حد عالی بود و بسیار ترد و خوشمزه
اینجا باید از فرگل عزیزم یکی از دوستان مامی سایتیم تشکر کنم واقعا دستورش حرف نداشت
مزشم واقعا عالی بود و با اون زولبیاهایی که با جوش شیرین درست میشه مزش اصلا فرق نداشت و عمرا اگر کسی بفهمه با خمیرمایه درست شده

به نظرمن از نظرسلامت این دستور خیلی بهتر ز اون مدل جوش شیرین دارش هست

ان شاالله شما هم درست کنید و نوش جان کنید
بزودی طرزتهیه بامیه رو هم خواهم گذاشت
نکته بسیاااااااااااااار مهم :از روغن زولبیا میشه برای بامیه استفاده کرد اما از روغن بامیه نمیشه برای زولبیا استفاده کرد
 




آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )