تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

بامیه

01:10 ق.ظ - جمعه 22 خرداد 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی

http://s6.picofile.com/file/8193240368/PhotoGrid_1434054724032.jpg


امروز اومدم به قولم عمل کنم و دستور یه بامیه خوشمزه رو براتون بذارم
همونجور که میدونید یار همیشگی زولبیا بامیه هست و بدون هم صفایی ندارن پس بریم که داشته باشیم یه بامیه خوشمزززززززه خونگی رو

به نظر من تو دستور زولبیا و بامیه درست کردن درست و دقیق شربت  این شیرینی ها خیلی خیلی مهمه چون اگر دما و غلظت شربت کم و زیاد باشه نتیجه این همه زحمت بر باد میره
من قول میدم اگر دستورات رو مو به مو انجام بدید مطمئن باشید یه زولبیا با رویه کرانچی و داخلش نرم و خوشمزه خواهید داشت از مال بیرونم خوشمزه تر
من چند بار با این دستور بامیه درست کردم که واقعا عالی شده اما اولین بار بامیه هام شکرک زد میدونید چرااااااا
حالا با من باشید تا تمام نکات رو برای شکرک نزدن و نرم نشدن بامیه براتون بگم

برای درست کردن بامیه همیشه یک ساعت جلوتر شربت رو حاضر کنید چون شربت باید با دمای محیط هم دما بشه یه وقت  برای خنک شدنش تو یخچال نذارید هاااااااا چون یکی از دلایل شکرک زدن اون شیرینی های من همین بود

مواد لازم برای شربت:

شکر:2 لیوان
آب:3/4 لیوان +گلاب 1/4
زعفران غلیظ :2قاشق سوپخوری
گلوکز:2قاشق مرباخوری (گلوکز باعث براق شدن بامیه هاتون میشه و شربتتونو غلیظ تر میکنه)
آب لیمو 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه شربت :

ابتدا شکر رو با اب تو ظرف مورد نظرتون بریزید(ظرفتون متناسب با میزان شربت باشه تا موقع ریختن بامیه ها در شربت بامیه ها توی شربت فرو برن اگر ظرف بزرگ باشه بامیه ها تو شربت فرو نمیرن و فقط یک طرفشون  شربت میگیره )
سپس روی شعله ملایم بدون اینکه هم بزنید قرار میدید اصلا و به هیچ عنوان هم نمیزنیم شربت رو وقتی شربت  جوش اومد شعله رو یه مقدار ملایم تر میکنیم و اجازه میدیم 20 دقیقه بجوشه تا شربت غلیظ بشه امااااااااااااااااااااااااااا باید در طی این فرایند هر دو یا سه دقیقه یکبارطول این مدت با برس آغشته به آب لیمو دور قابلمه که در حال شکرک هست میمالیم اما برس نباید به شربت بخورد
یک علت خراب شدن و شکرک زدن بامیه های دفعه  اول من همین بود که این مرحله رو جدی نگرفتم پس شما حتماااااااااا جدی بگیرید

بعد از 20 دقیقه ابتدا گلاب بعد زعفران و سپس ابلیمو را اضافه کنید و شربت رو از روی حرارت بردارید



http://s6.picofile.com/file/8193240342/PhotoGrid_1434054528946.jpg



 وقتی حرارت رو خاموش کردید گلوکز رو به شربت اضافه کنید بعدش بذارید تو دمای اشپزخونه تا با دمای محیط هم دما بشه

http://s3.picofile.com/file/8193240418/PhotoGrid_1434054901383.jpg

مواد لازم برای خمیر بامیه:

آرد : 1 پیمانه

آب:1 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق مربا خوری(نشاسته ذرت باعث میشه بامیه هاتون نرم نشه و رویش کرانچی بمونه)
تخم مرغ متوسط 3 عدد
کره : 1 قاشق سوپخوری یا همون غذا خوری
شکر:1 قاشق سوپخوری
نمک:یک پنسه(نوک چاقو)
شربت:یک قاشق سوپخوری (برای خوشرنگ تر شدن بامیه)که من نریختم


طرزتهیه :
ابتدا اب +شکر+نمک +نصف کره رو تو یه ظرف میریزیم (اگر تفلون باشه خیلی بهتره)
نکته:من تو دفعات بعد همه کره رو در این مرحله  یکجا اضافه کردم و تو نتیجه فرقی نداشت پس تصمیم با شما

وقتی دور ظرف شروع به جوش زدن کرد ارد رو که از قبل حتما الک کردین رو یکباره اضافه کنید و با سرعت هم بزنید باید تو این مرحله سرعت عمل داشته باشید که خمیر گلوله نمونه وقتی خمیر جمع شد به مدت دو تا سه دقیقا روی حرارت ملایم تفتش میدیم بعد از روی حرارت برش میداریم و نصف دیگه کره رو به خمیر اضافه و مخلوط میکنیم

http://s6.picofile.com/file/8191507584/PhotoGrid_1433104270859.jpg

بعد خمیر رو به یک ظرف دیگه منتقلش میکنیم تا کمی خنک بشه

بعد از خنک شدن اول نشاسته ذرت رو بهش اضافه میکنیم و خوب با دست ورزش میدیم تا کامل نشاسته به خورد خمیر بره بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه میکنیم یعنی یک تخم مرغ رو کامل به خورد خمیر میدیم بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه میکنیم شاید دو تا تخم مرغ کافی باشه و شاید هم به همون سه تا نیاز باشه البته بستگی به اندازه تخم مرغ و میزان جذب رطوبت اردتون داره در نهایت خمیرتون نباید شل باشه و باید طوری باشه که از قیف که رد میکنید فرم ماسوره رو حفظ کنه

http://s3.picofile.com/file/8191507634/PhotoGrid_1433104491462.jpg
ماسوره مخصوص بامیه رو تو قیف قرار میدیم (اینم عکس ماسوره)و مواد رو تو قیف میریزیم(خمیر خیلی چسبندس)

http://s3.picofile.com/file/8191507284/PhotoGrid_1433082430775.jpg

درمرحله بعد روغن مایع مخصوص سرخ کردن رو تو ظرفی میریزیم (روغن فراوان) بعد بامیه ها رو از قیف رد میکنیم و با قیچی اشپزخانه که زدیمش به روغن بامیه ها رو در اندازه های دلخواه میبریم و میریزیم تو روغن بعد ظرف رو میذاریم رو حرارت ملایم (اندازه شکل بامیه ها دست خودتون میتونید به هر شکلی خواستید درش بیارید )
به هیچ وجه حرارت نباید تند باشه اونوقت داخل بامیه خمیر میمونه ولی روش میسوزه و بعدا هم زود نرم میشه پس باید صبرتون زیاد باشه و با حوصله بامیه ها رو با حرارت کم سرخ کنید
و مرتب همشون بزنید تا یکنواخت سرخ بشن

بعد از سرخ شدن از تو روغن در بیارید و بریزید تو شربت من حدودا 5-6 دقیقه تو شربت نگهشون میداشتم اما هر چی کمتر تو شربت نگهشون بدارید کمتر شربت به خوردش میره

http://s3.picofile.com/file/8191507734/PhotoGrid_1433104563905.jpg


بعدم از تو شربت در بیارید و قتی شربت اضافش ریخت میتونید تزیین و بعدم نوش جان کنید

http://s6.picofile.com/file/8193240392/PhotoGrid_1434054776884.jpg

اگر تمام نکات رو دقیقا انجام بدید بامیه هایی با روکش کرانچی دارید که توش کاملا پخته و نرم هست و ابدا نرم نمیشه
امیدوارم این بامیه ها در سفره های افطار شماگذاشته  بشه و نوش جان کنید و منم یه دعا بکنید که خیلی محتاج دعاتون هستم


اینا هم مال دفعات قبل هست

http://s3.picofile.com/file/8191507800/PhotoGrid_1433108494312.jpg






آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )