تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

نان خرما پیچ

01:30 ب.ظ - یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی

http://s3.picofile.com/file/8188858742/kkkkkkkkkkkkkkkkk.jpg

http://s3.picofile.com/file/8188858526/3333.jpg

این نون خرمایی ها تقریبا رژیمی هستن چون کره خیلی کمی داره ولی خییییییلی خوشمزس اگر یه بار امتحان کنید مشتریش میشید تو خونه ما که طرفدار زیاد داره و میتونه میان وعده کامل وسالمی باشه مخصوصا برای تغذیه بچه مدرسه ایها





مواد خمیر:
شکر:1/8پ
آب ولرم:1/2پ
خمیرمایه:نصف قاشق سوپخوری
روغن مایع:2قاشق سوپخوری
تخم مرغ:1عدد
نمک:1/8قاشق چایخوری
آرد:تقریبا 1و1/2پ


موادمیانی:
خرمای هسته وپوست گرفته:25عدد
کره:1قاشق سوپخوری
دارچین:1قاشق سوپخوری
آب:1/4پ


طرز تهیه:یک ق چ از شکر رو با آب ولرم وخمیر مایه مخلوط میکنیم ومیذاریم تا عمل بیاد تا خمیر مایه عمل بیاد

 بقیه شکر وسفیده تخم مرغ ونمک وروغن رو با هم مخلوط میکنیم وبا چنگال میزنیم تا سفیده از لختگی در بیاد


http://s3.picofile.com/file/8188858542/DSC08753.jpg

بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم


http://s6.picofile.com/file/8188858584/DSC08754.jpg


بعدآرد رو کم کم اضافه میکنیم وبا یک قاشق چوبی مواد رو مخلوط میکنیم وقتی کمی سفت شد از دستامون باید کمک بگیریم البته ممکن این مقدارآرد
کم یا زیاد باشه چون میزان جذب رطوبت در آردها متفاوته پس تا جایی آرد میریزم که خمیرلطیفی بدست بیاد


http://s3.picofile.com/file/8188858618/DSC08755.jpg

بعد روشو میپوشونیم و1 ساعت استراحت میدیم من همیشه فر رو 1دقیقه روشن میکنم بعد خاموشش میکنم وخمیرم رو میذارم تو فر تا استراحت کنه


http://s6.picofile.com/file/8188858634/DSC08757.jpg

تا خمیر عمل بیاد مواد میانی روآماده میکنیم خرماها روبا 1/4پ آب که گفتم روی حرارت خیییلی کم میذاریم ومرتب با پشت قاشق نرمش میکنیم


http://s6.picofile.com/file/8188859968/DSC08760.jpg
وقتی کاملا نرم شد از روی حرارت برمیداریم وکره ودارچین رو بهش اضافه میکنیم بعد میذاریم خنک بشه


http://s6.picofile.com/file/8188858650/DSC08763.jpg

وقتی خمیر ور اومد روی یه سطح آرد پاشی شده به صورت یک مستطیل پهنش میکنیم ومواد میانی رو روش میمالیم


http://s3.picofile.com/file/8188858676/DSC08764.jpg




http://s3.picofile.com/file/8188858692/DSC08765.jpg







[تصویر: IMG_3529.JPG]


[تصویر: IMG_3530.JPG]

بعداول یه سر خمیر رو تا وسط بیارید بعد سر دیگش رو بعد برش زده وبپیچونید البته شما میتونید به سلیقه خودتون هر مدلی خواستید درست کنید حتی میتونید مثل رولت خمیر رو پهن کنید ومواد میانی رو روش بمالید ومثل رولت رولش کنید وبذارید تو سینی فر که چربش کردیدالبته در اگر از روش رول کردن استفاده کنید نون نرمتری خواهید داشت وروشو میپوشونیم و30 دقیقه دیگه استراحت میدیم بعد روش رو زرده تخم مرغ میمالیم اگر دوست دارید کنجدم بریزید روش ودر آخر توی فری که از نیم ساعت قبل با 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 15 دقیقه میذاریم وهمیشه برای درست کردن نان یک کاسه آب کف فر بذارید تا نوناتون خشک نشه


http://s3.picofile.com/file/8188858742/kkkkkkkkkkkkkkkkk.jpg
ینارم بار دوم درست کردم با این تفاوت که 3تا گردو رو نیم کوب کردم وبه مواد میانی اضافه کردم خیلی خوشمزه تر شد
فکر کردم لازم باشه اینم توضیح بدم که برای درست کردن نانها دو عامل در کیفیتشون موثره یکی ورز دادن درست وزیاد خمیر هرچی بیشتر خمیرتون رو ورز بدید نون با کیفیت تری بعد از پخت خواهید داشت و دوم اینکه سعی کنیداز ریختن آرداضافی در خمیر برای جلوگیری از چسبندگی خمیر خوداری کنید وسعی کنید این مشکل رو با ورز دادن خمیر حل کنیدآرد باید تا جایی که خمیر لطیفی داشته باشیم به مواد اضافه بشه نه بیشتر نه کمتر امیدوارم این توضیحات براتون مفید باشه


دنبالک ها : نان و خمیر ,

آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )