تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

ته چین مرغ

10:29 ق.ظ - پنجشنبه 28 خرداد 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s3.picofile.com/file/8194275784/DSC09256.jpg
سلام دوستای عزیزم

حلول ماه مبارک رمضان رو به همه ی شما عزیزانم تبریک میگم و ان شاالله که عباداتتون مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیره
فکر کنم دیگه این غذا رو همه بشناسید
ته چین یکی از غذاهای لذیذه و همه باهاش اشنا هستید این دستور فوق العاده عالیه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید

 

مواد لازم:

برنج ۳پیمانه
سینه مرغ ۲۰۰گرم(میتونید از قسمتهای دیگه مرغ هم استفاده کنیدمن از ران و سینه استفاده کردم )
زرده تخم مرغ ۴عدد
ماست چکیده ۱پیمانه(من از ماست  معمولی کم چرب استفاده کردم)
روغن مایع ۲/۱پیمانه
زعفرون دمکرده غلیظ ۲قاشق غذاخوری
خلال بادام ۵۰گرم
خلال پسته ۵۰گرم
زرشک ۲قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم


طرزتهیه :

اول از هر چیز من یک پیاز بزرگ رو با گوشتم که بصورت قیمه ای خرد کرده بودم کمی تفت دادم و درش رو گذاشتم تا یک ربع با حرارت کم تا ابش چیده بشه و بپزه

http://s3.picofile.com/file/8194275676/66.jpg

بعد تا گوشت بپزه برنجم رو با کمی نمک گذاشتم رو شعله و ابکشش کردم دقیقا مثل برنج ابکشی شده

در مرحله بعد زرده های تخم مرغ رو حدودا 2-3دقیقه با همزن برقی زدم (از همزن دستی هم میشه استفاده کرد ) حجم زرده ها کمی بیشتر میشه بعد زعفران غلیظظظظظظظظظظظ رو بهش اضافه کردم (زعفران تو طعمش خیلی موثره پس خسیسی نکنید )

بعد ماست رو اضافه کردم و خوب هم زدم 1( دقیقه) و در اخر روغن رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم


http://s6.picofile.com/file/8194275834/ttt.jpg


با همزن خوب همش زدم و در دو مرحله برنج ابکش شدمون رو به مایه تخم مرغیمون اضافه میکنیم و خوب مخلوطش میکنیم تا مایه کاملا به خورد برنج بره

http://s6.picofile.com/file/8194275818/hyy.jpg

در اخر برنج رو دوقسمت میکنیم و یک قسمت رو ته قالبمون میریزیم و با پشت قاشق یا با دست کامل فشردش میکنیم (این خیلی مهمه)

بعد مواد گوشتیمون رو میریزیم وسط برنج فقط دقت کنید از لبه ها حدودا یک سانت فاصله داشته باشه تا ته چینتون تمیزتر و قالبی در بیاد و ظاهرش زیبا باشه
سپس زرشک و خلال پسته و خلال بادام رو میریزیم رو مواد گوشتیمون

بعد قسمت دوم برنج رو میریزیم روی موادمون و دوباره با دست یا قاشق فشردش میکنیم

http://s3.picofile.com/file/8194275842/Untitled.jpg


در اخر روی ظرفمون رو  کامل فویل میکشیم و چند تا سوراخ با چاقو میزنیم رو فویل تا بخار اضافش خارج بشه و زیادی برنجمون نرم نشه و میره تو فر 160درجه سانتیگراد به مدت 1-1/5 ساعت بعد از یک ساعت چک کنید اگر دور ظرف طلایی شده  بود که دیگه  حاضره

http://s6.picofile.com/file/8194275718/DSC09238.jpg

شمایی هم که فر ندارید میتونید این غذا رو روی گاز با شعله کم و شعله پخش کن درست کنید


http://s6.picofile.com/file/8194275792/DSC09258.jpg



من تو اونتستر با درجه 140 درجه سانتیگراد درست کردم که در طبقه پایین یک ساعته حاضر شد
 ببخشید یادم رفت از برش خوردش عکس بگیرم

http://s6.picofile.com/file/8194275750/DSC09245.jpg

من که خیلی راضی بودم خیلی دستور خوبی بود اومممممممممم
این دستور رو از دوست عزیزم ایده های لازیکا آرزو جون برداشتم و واقعا ازشون ممنونم





آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )