تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

رولت کوکو سبزی

11:37 ق.ظ - چهارشنبه 10 تیر 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s3.picofile.com/file/8197019842/DSC09112.JPG

سلام عزیزان ببخشید که این روزها دیر به دیر اپ میکنم واقعا بی حوصله شدم و از اون طرف هم کلی کار سرم ریخته دوست داشتم دیروز که تولدم بود با یه کیک بیام اپ کنم ولی نشد اما به جاش این غذا رو براتون اوردم تا ان شاالله به درد روزه داریتون بخوره و درکنار عزیزانتون نوش جان کنید و ما رو هم از دعای خودتون بی نصیب نذارید


رولت کوکو سبزی از اون غذاهای شیک و مجلسی و از همه مهمتر خوشمززززززس که من عاشقش شدم فقط یه قلق کوچولو داره تا به نتیجه مطلوب برسید که اونم خدمتتون عرض میکنم چی هست

مواد لازم:

سبزی کوکو بسیار ریز خرد شده ..................200 گرم

تخم مرغ ......................5عدد

آرد........................50 گرم

نمک و فلفل و زردچوبه ...................به میزان لازم

ماست چکیده ...................1/2 پیمانه (میتونید از سس مایونزم استفاده کنید ولی من از ماست استفاده کردم )

زرشک...................2 قاشق غذاخوری

مرغ آبپز شده و ریش ریش کرده .............به میزانی که دوست دارید

روغن مایع ................50 میلی لیتر(میشه 1/4پیمانه سرخالی)
طرزتهیه :

ابتدا سبزی رو پاک میکنید و میشورید و حساااااااااااااااااااااااابی اب سبزی رو بگیرید (مهمه)

بعد باید خیلی خیلی ریز خرد بشه

در مرحله بعد سبزی و تخم مرغها و آرد و ادویه ها و نمک  و روغن رو مخلوط و حسابی با همزن برقی یا دستی میزنیدش تا تخم مرغها کمی پف کنه (2دقیقه کافیه)

سپس مواد رو تو تابه رژِیمی که کمی روغن سرخ کردنی ریختید و گذاشتید کاملا گرم شده میریزید و با قاشق مواد رو به طور یکنواخت همه جای تابه پخش کنید

و درش رو ببندید

http://s3.picofile.com/file/8197019884/hgj.jpg

نکته :باید مواد یک لایه نازک ریخته بشه  تا کلفت نشه اگر کلفت بشه موقع رول کردن میشکنه

نکته دوم بسیاااااااااااااااااااااااااااااااااار مهم  بعدی اینه که نباید زیاد سرخ بشه کوکوتون چون خشک میشه و بازم موقع رول کردن میشکنه

فقط در حدی که تخم مرغها بپزه سرخش میکنیم

یک طرفش که پخت طرف دیگرش رو بازم در حد کم میپزیم پس مدام چک کنید وقتی پخت از روی حرارت برش دارید و بذارید کمی خنک بشه

http://s3.picofile.com/file/8197019900/yyyy.jpg


بعد یک بار رولش کنید خیلی اروم و بازش کنید سپس اطراف کوکو رو به با یک چاقو تیز ببرید تا کارتون تمیز در بیاد

بعد ماست (یاسس مایونز)رو روی کوکو بمالید و گوشت مرغ رو که قبلا ابپز کردید و ریش ریش شده رو روی سطح کوکو که ماست مالیدید بریزید بعد هم زرشک رو بریزید حتی میتونید گردوی نیم کوب هم بریزید

http://s6.picofile.com/file/8197066442/Untitled.jpg

سپس به ارومی با سلفونی که زیرش هست رولش کنید و بذارید تو یخچال به مدت نیم تا یک ساعت سپس برش بزنید و نوش جانتون کنید

http://s6.picofile.com/file/8197019692/DSC09080.jpg

واقعا غذای خوشمزه و عالی هست حتما پیشنهاد میکنم درستش کنید و لذتش رو ببرید


http://s3.picofile.com/file/8197019734/DSC09098.jpg


نکته :اندازه تابه من خیلی بزرگه همونجور که میبینید ولی شما میتونید تو هر تابه ای با هر سایزی این غذا رو درست کنید فقط باید یک لایه نازک از مواد بریزید توی تابه که کوکوتون کلفت نشه چون خودش کمی پف میکنه

http://s3.picofile.com/file/8197019750/DSC09102.jpg

سعی میکنم تا چند روز آینده تا ماه مبارک رمضان تموم نشده دستور یک نون خوشمزه رو هم بذارم تا استفاده کنید
ممنون از نگاه گرمتون



آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )