تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

کیک رنگین کمان

05:07 ب.ظ - جمعه 2 مرداد 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



http://s3.picofile.com/file/8201967418/DSC08437.jpg


http://s3.picofile.com/file/8201967392/DSC08413.jpgکیک رنگین کمان از اون  کیکای بسیار چشم نواز و زیبا هست که من عاشقشم و کلی این کیک رو دوست دارم

برای هر مناسبتی هم کاربرد داره

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد

شیر: 1 پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

آرد: 3 پیمانه

روغن مایع: 1 پیمانه

بیکینگ پودر: 1قاشق چایخوری

بیکینگ سودا یا نمک میوه یا جوش شیرین(اگه هیچکدومو ندارین اینم بیکینگ پودر بریزین) : 1 قاشق چایخوری

رنگ خوراکی :به اندازه کافی

وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

طرزتهیه:

  1. ابتدا فر رو گرم کنین و آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین یا نمک میوه رو با  هم مخلوط و سه بار الک کنید سپس قالب رو آماده کنید یا چرب و ارد پاشی یا کاغذ روغنی استفاده کنین
  2. شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب بزنین تا کرم و کشدار بشه
  3. روغن رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد شیر رو اضافه کنین
  4. اردی که با بکینگ و جوش شیرین الک کردین رو کم کم اضافه کنید و اروم با ویسک هم بزنین تا ارد کاملا مخلوط بشه


http://s6.picofile.com/file/8201967650/ss.jpg




http://s6.picofile.com/file/8201967468/hh.jpg


بعد من مواد رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کردم و هر کدوم رو با رنگ خوراکی جداگانه رنگ کردم

نکته :من  برای این کیک دستور رو دوبرابر کردم






http://s6.picofile.com/file/8201967526/kmjk.jpg

سپس هر کدوم رو ریختم تو قالب 18 سانتی و گذاشتم تو فر 180  درجه تقریبا 40 دقیقه  طول کشید شما

بعد از این زمان با سیخ چوبی یا خلال دندون تست کنید اگر پخته بود که از فر خارجش کنید و بذارید خنک

بشه بعد از قالب درش بیارید

http://s6.picofile.com/file/8201967326/DSC08253.jpg


من از روز قبل کیکهام رو اماده کردم و فرداش شروع کردم به تزیین

برای تزیین اول قسمتهای دور و روی کیک که خشکه رو با یک چاقو تیز بردارید مثل عکس

سپس من کیکم رو با شیر مرطوب کردم و لاش خامه زدم و روش موز و گردو چیدم یعنی بین هر سه لایه همین کار رو انجام دادم


http://s6.picofile.com/file/8201967484/jkkj.jpg



http://s6.picofile.com/file/8201967584/sdfc.jpg


سپس کل کیک رو خامه کشی کردم خامه رو هم با این دستور اماده کردم

من سه سری کیک رو خامه زدم و هر بار میرفت تو یخچال به مدت نیم ساعت

دور کیک رو هم از شونه مخصوص قنادی استفاده کردم



http://s3.picofile.com/file/8201967700/Untitled.jpg

برای تزیین رنگین کمان هم ابتدا طرحم رو  روی کاغذ روغنی با خودکار کشیدم سپس با شکلات بن ماری (اب

کردن شکلات با حرارت غیر مستقیم )شده که ریخته بودم تو قیف و سرش رو یه کوچولو سوراخ کرده بودم از

رو خطها دو مرتبه با شکلات کشیدم و گذاشتم تو یخچال تا خودش رو بگیره بعد از نیم ساعت طرحم رو که با

شکلات دور گیری کرده بودم رو گذاشتم رو کیک و یه کوچولو با دستم روش کشیدم تا شکلاتا بچسبن رو خامه و با احتیاط کاغذ رو بلند کردم و سپس با این دستور ژله نوشتاری رو درست

کردم و تو رنگین کمان ریختم و تمام

دورشم که مشخصه با ماسوره شکوفه زدم

http://s3.picofile.com/file/8201967492/kkk.jpg

این دستور رو به درخواست دوستای گلم که ازم تزیین کیک رو خواسته بودن گذاشتم ان شاالله همیشه شاد و شیرین کام باشید


http://s3.picofile.com/file/8201967376/DSC08390.jpg






آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )