تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

نان همبرگر

07:10 ب.ظ - یکشنبه 18 مرداد 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



http://s3.picofile.com/file/8205257284/DSC09543.jpg



http://s6.picofile.com/file/8205257268/DSC09492.jpg
سلام دوستای عزیزم امروز با دستور یه نون همبرگر فوق العاده عالی اومدم یعنی خودمم باورم نمیشه اینقدر عالی شد
شوهرمم فکر میکرد از بیرون خریدیم  باورش نمیشد خونگی باشه بعد که فهمید کلی ما رو تشویق کرد منم که اینجوری شده بودم پیشنهاد میکنم حتما درست کنید وگرنه از دستتون رفته




قبلا طرز تهیه نان باگت رو اینجا گذاشته ودم امروز نون همبرگر رو اموزش میدم این مواد برای 12 تا 14 عدد نون کافیه حالا بازم بزرگی کوچکی چونه ها دست خودتونه

مواد لازم:


آرد سفید ................................ 6 پیمانه
آب ولرم ................................... 2 پیمانه
شکر ....................................... 4 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری ........................ 2 قاشق غذاخوری
نمک ........................................ 1 قاشق چایخوری
کره نرم شده ............................. 5-6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ................................... 2 عدد
شیر خشک ............................... 4 قاشق غذاخوری
گلوتن.......................2قاشق غذاخوری

شیر و کنجد یا سیاه دانه برای روی نون

طرز تهیه :
 
ابتدا مواد خشک رو که شامل نصف آرد، شکر، خمیر مایه، نمک و شیر خشک و گلوتن میشه رو توی یه ظرف میریزیم و تو یه کاسه دیگه مابقی مواد رو که شامل
آب و کره آب شده و تخم مرغ میشه رو تویه کاسه دیگه میریزیم و هر کدوم رو جداگانه مخلوط میکنیم




بعد مواد تر رو کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم و با همزن دستی یا قاشق چوبی هم میزنیم البته همه ارد رو همون اول اضافه نکنید چون میزان جذب رطوبت اردها متفاوته و ممکنه خمیرتون سفت بشه پس اول نصف ارد رو اضافه کنید سپس کم کم مابقی ارد رو اضافه کنیدتا خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نمیچسبه سپس خمیر رو حسابی ورز بدید یا 100 مرتبه محکم خمیر رو بکوبید تو ظرف تا ور بیاد


http://s6.picofile.com/file/8205257342/sdd.jpg
در مرحله بعد خمیر رو به 12 -14 چونه تقسیم کنید سپس هر چونه رو تو دستتون بقچه کنید و بذارید تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختید (البته من با این روغن جداکننده ته سینی رو چرب کردم و دیگه کاغذ ننداختم )بعدبا دست رو چونه رو کمی فشار بدید تا یه مقدار پهن بشه وقتی تمام چونه ها رو درست کردید روی چونه ا رو بپوشونید و یه جای نسبتا گرم بذارید و یک الی دو ساعت بهش زمان بدید تا حجمشون سه برابر بشه

http://s3.picofile.com/file/8205257334/kjj.jpg

نکته :چونه ها رو با فاصله بچینید چون بعد از استراحت حجمشون زیاد میشه

بعد از استراحت میبینید که چونه ها تپل مپل شدن بعد با یه برس خیلی اهسته روش شیر بمالیدو کنجد یا سیاه دانه یا هر چیزی که خودتون دوست دارید بپاشید و بذارید تو فری که از قبل با درجه حرارت180 درجه سانتیگرادگرم شده  به مدت 25 دقیقه تو فر میذارید تا بپزه نونهاتون
موقعی که میخواید فر رو گرم کنید یه ظرف اب هم کف فر بذارید تا نونهاتون خشک نشه

http://s6.picofile.com/file/8205257218/DSC09466.jpg



http://s3.picofile.com/file/8205257242/DSC09470.jpg

وقتی نونهاتون رو از فر در اوردید بلافاصله از سینی جداشون کنید و بذارید تو یه نایلون  بزرگ یا تو سفره بپیچیدش به مدت 10-15 دقیقه تا نرم بشه



http://s3.picofile.com/file/8205257168/ccc.jpg
واااااااااااااااااای یه عطر نون تازه تو خونه میپیچه که نگو و نپرس حتما این نون رو درست کنید
خیلی سبک و عالیه ما خیلی خوشمون اومد دیگه هرگز از بیرون نون همبرگر نمیخریم من با عشق برای خانوادم نون تازه درست میکنم و از بهداشتش هم خیالم راحته


http://s3.picofile.com/file/8205257368/Untitled.jpg

اگر بافت نون رو ببینید خودتون متوجه کیفیت و سبکی نون خواهید شد من از زیر نونها هم براتون عکس گرفتم



http://s6.picofile.com/file/8205257268/DSC09492.jpg



آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )