تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

فلافل

04:26 ب.ظ - سه شنبه 10 شهریور 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



http://s3.picofile.com/file/8209654400/DSC09963.jpg

وایییییییییی بوی فلافل میاد من عاشق این عطر و بو هستم و از بس تلاش کردم دیگه داشتم از درست کردنش ناامید میشدم ولی این ورژنش واقعا اااااااااااااااااااااااااا محشره حرف نداره حتما امتحان کنید این نونهای همبرگر و باگتا رو هم خودم درست کردم واقعا یه مزه عجیبی داره این نون با این فلافل خوشمزه
همه چیز تمیز و سالم و خونگی

 مواد لازم:

نخود خام :دو و نیم لیوان

سیر :یک حبه

پیاز : یک عدد بزرگ

نمک و ادویه: به مقدار لازم

پودر فلفل قرمز :بر حسب ذائقه

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پودر زیره : یک قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

آب : حدودا نصف لیوان

سیب زمینی خام : یک عدد متوسط

طرز تهیه:
اول از هر چیز باید نخودها رو 24 ساعت  قبل خیس کنید و چندین مرتبه ابش رو عوض کنید تا هم خیس بخورن هم نفخش کمتر بشه


روز بعد یکبار نخودها رو از چرخ گوشت رد میکنید و بار دوم نخودهای چرخ شده رو همراه مابقی مواد (پیاز -سیب زمینی -جعفری -سیر )یکبار دیگه چرخ میکنید این دوبار چرخ کردن خیلی خیلی مهمه پس تنبلی نکنید و اینو جدی بگیرید
من خودم تمام مواد رو 3-4 بار چرخ میکنم





بعد از چرخ کردن تمام ادویه ها و بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید نمکم بزنید یه همی بزنید تا ادویه ها مخلوط بشه



http://s6.picofile.com/file/8209654484/jjkjjk.jpg

تو این مرحله ما باید اب رو به مواد اضافه کنیم بلهههههههههههههههههه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآّبببببببببببببببببب

این اب خیلی خیلی تو ترد شدن فلافلاتون موثره مقدارآب  گفته شده تو دستور رو یکمرتبه اضافه نکنید که موادتون شل بشه کم کم اضافه کنید و هم بزنید سفتی مواد باید در حدی باشه که بشه قالب زدش و از قالب نریزه ولی یکبار که درست کنید قلقش دستتون میاد اما حتما حتما اب رو کم کم بریزید شاید کمتر بخواد شایدم بیشتر


http://s6.picofile.com/file/8209654526/Untitled.jpg

مرحله بعدی برای سرخ کردنه
در مورد روغن بگم که بایدروغن زیااااااااااااااااااد باشه جوری که فلافلا توش غوطور بشن و  با حرارت ملایم داغ بشه نه حرارت زیاد وگرنه موقعی که فلافل رو میندازید تو روغن روی فلافلا سرخ میشه ولی توش هنوز خامه پس حرات باید متوسط باشه و روغنتون هم کامل داغ شده باشه

فلافل ها همونجور که میدونید قالب دارن ولی اگر هم ندارید مثل کتلت با دست بهش فرم بدید مهم یست اصلا

فلافلها رو بندازید تو روغن و مرتب زیر و روشون کنید تا همه جاش باهم و یکسان سرخ بشه بعد از سرخ شدن بذاریدشون تو ی صافی یا رو دستمال اشپزخونه تا روغ
ن اضافیش گرفته بشه
بد هم در کنار خانواده نوش جان کنید


http://s6.picofile.com/file/8209654350/DSC09921.jpg


این فلافلهای خوشمزه رو ا دوست عزیزو گلم کافه بانو یاد گرفتم دستشون درد نکنه واقعا عالی بود ما که همیشه دعاشون میکنیم برای این دستور عالی و بینقصشون


 بافت نرم و با رویه کرانچی داره خیلی عالیه حتما امتحانش کنید
اومممممممممممممممممم



http://s3.picofile.com/file/8209654392/DSC09960.jpg


من همیشه با دوبرابر دستور درست میکنم و بسته بندی یکنم و میذارم فریزر و هر وقتی که بخوام یه بسته در میارم تا یخش اب بشه بعد سرخش میکنم خیلی راحت و بی دردسر



http://s6.picofile.com/file/8209654442/DSC09965.jpg



آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )