تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

خورش قیمه

05:10 ب.ظ - دوشنبه 9 آذر 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی



دیگه فکر کنم این خورش رو همتون بلدید من فقط یه توضیح مختصر میدم 



اول پیاز رو تفت میدم بعد گوشت ها رو با ادویه حسابی تفت میدم لپه رو هم که نیم ساعت قبل خیس کردم رو میریزم تو ابکش ابش بره بعد با گوشت تفتش میدم تا بوی خامیش از بین بره رب و یک عدد گوجه خرد شده رو بهش اضافه میکنمو 3 لیوان اب بهش اضافه میکنم و میذارم با حرارت ملایم بپزه و لعاب بده یا به اصطلاح جا بیفته بعدهم با سیب زمینی سرخ شده یا بادمجان سرخ شده سرو میکنمش



آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )