تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

کیک موزی شکلاتی

05:22 ب.ظ - شنبه 14 آذر 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی


http://s3.picofile.com/file/8225909334/PicsArt_11_30_05_41_56.jpg
اگر عاشق کیک شکلاتی با طعم قوی شکلات البته از نوع خیسش هستید پس بشتابیدددددددددد

این کیک اسون و دوسوته هست کلا از همه لحاظ حرف نداره عالیه عالی

میتونید تو یه فرصت کوتاه برای مهموناتون و عزیزانتون درستش کنید و لذتشو ببرید


مواد لازم:


1پیمانه (200) گرم شکر سفید دانه ریز

1 پیمانه (130 گرم) آرد سفید

1/3 پیمانه (35 گرم) پودر کاکائو

3/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر . ( 3/4 یعنی 3 تا 1/4 ق چ) (3 گرم)

3/4 قاشق چایخوری جوش شیرین (قابل جایگزینی . توضیح میدم)

1/4 قاشق چایخوری نمک

1 تخم مرغ درشت

1/2 پیمانه موز رسیده ی له شده ( حدود 1 موز با سایز متوسط)

1/2 پیمانه (120 میلی لیتر) آب گرم

1/4 پیمانه ( 60 میلی لیتر) شیر

1/4 پیمانه (60 میلی لیتر) روغن مایع بدون عطر و بو

3/4 قاشق چایخوری اسانس مایع وانیل
طرزتهیه:
برای درست کردن این کیک خوشمزه باید از موزهای رسیده و سیاه استفاده بشه نه موزهای سفت

ابتدا ارد و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و حتما حتما دو یا سه بار الک کنید سپس باقی مواد خشک رو که شامل شکر بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک میشه رو به ارد و پودر کاکائو الک شده اضافه کنید و حدود یک دقیه با هم ویسکشون کنید  این مهمه پس جدی بگیریدش


میتونید در ازای 3/4 قاشق چایخوری جوش شیرین 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر (12 گرم) بریزید به علاوه ی میزان بیکینگ پودری که در دستور هست بریزید. میدونم زیاد میشه اما نه تلخ میشه نه خراب. میزانش دقیقا همین قدره. کمش کنید کیفیت کیک خراب خواهد شد

سپس باید موز رو پوره کنید
با چنگال این کارو انجام بدید خیلی راحت کاملا پوره میشه

سپس این پوره رو با تخم مرغ کاملا هم بزنید تا یکدست بشه بعد مواد تر رو بهش اضافه کنید یعنی شیر و روغن مایع و آب گرم و اسانس وانیل(از وانیاهای شکری یا عصاره هم میتونید استفاده کنید که اونجوری میزان وانیل رو باید کمتر بریزید)


http://s3.picofile.com/file/8225905900/PhotoGrid_1448880754465.jpg


نکته مهممممممممم:آب باید کمی گرم باشه اب سرد یا جوش اصلا برای این کیک مناسب نیست

 حالا خیلی ساده مواد تر و خشک رو با هم مخلوط میکنید و هم میزنید اروم تا مواد یکدست بشه سپس تو قالبی که تهش رو کاغذ روغنی انداختید و دیواره هاشو چرب کردید بریزید و بذارید تو فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت 30 الی 40 دقیقه

-حتما فرتون رو از 20 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم بشه
-این کیک احتیاجی به همزن برقی نداره
-خیلی اسونه و زود اماده میشه
- من با گاناش و شکلات تزیینش کردم
-باتشکر از شهرزاد رضایی عزیز  و ملیحه عزیزم




آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )