تبلیغات
آشپزخانه خانواده سبز

چیز کیک

07:49 ب.ظ - دوشنبه 16 آذر 1394 // نویسنده: نسرین رفیعی




این چیز کیک بیسش بیسکویته مزشم هم عالیه وقتی هم نمیخواد چون دو سوته حاضر میشه مخصوصا برای اوقاتی خوبه که وقت کم دارید ولی میخواید یه چیز تک  و خوشمزه برای مهموناتون درست کنید 






مواد لازم :

بیسکویت .......................200گرم ( من از پتی بور استفاده کردم 200 گرم میشه از 2 بسته 6 تا کم )

پنیر خامه ای ....................200 گرم

خامه...............................200 گرم

کره ..................................90 گرم

شکر........................... 1/2 پیمانه(100 گرم)

پودر ژله.......................... 2 بسته با طعم دلخواه شما

ابجوش.......................... 4 قاشق غذاخوری 

یخ .................................4 حبه

وانیل .............................1 قاشق چایخوری 




طرز تهیه:

قبل از هر کاری یک بسته ژله رو (من از ژله اناناس استفاده کردم)با 4 قاشق ابجوش کامل هم بزنید و بذارید و بخار کتری تا دونه های زلاتین کامل حل بشه (به این روش بن ماری میگن) 

سپس یخها رو بریزید توش و بذارید کنار تا حسابی خنک بشه 

در مرحله بعد قالبتون رو حاضر کنید من از قالب کمربندی استفاده کردم شما میتونید از قالب ساده استفاده کنید ولی باید قبلش توش رو با سلفون بپوشونید طوری که تا لبه های ظرف سلفون بالا بیاد

سپس بیسکویتهاتون رو اسیاب کنید و با کره ای که قبلش ذوبش کردید مخلوط کنید این مواد رو بریزید کف قالب و با یه وسیله تخت مثل گوشت کوب یا ته لیوان حسااااااااااااااابی فشردش کنید  و بذاریدش تو یخچال تا مواد پنیری رو حاضر کنید 


برای تهیه مواد روی بیس باید ابتدا پنیر خامه ای و شکر  و وانیل رو با همزن کمی بزنید (میتونید از همزن دستی استفاده کنید)تا خوب مخلوط بشه 

سپس خامه رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید در اخر هم ژله ای رو که بهتون گفتم از قبل اماده کنید رو بریزید و باز یه مقدار هم بزنید تا مواد مخلوط بشن 

حالا این مواد رو میریزیم رو بیسمون و روشو صاف میکنیم و میذاریم تو یخچال تا کمی سفت بشه من یک ساعت گذاشتم 





سپس یک بسته دیگه ژله رو (من از ژله انگور استفاده کردم)با 1و 1/2 پیمانه اب مخلوط میکنیم و میداریم رو حرارت کتری تا دونه های ژلاتین کامل حل بشه 

بعد میذاریم تا حسااااااااااااااااااااابی خنک بشه میتونید بذارید یخچال تا زودتر خنک بشهولی حواستون باشه نبنده بعد که لایه پنیری خودشو گرفت ژلمونو میریزیم روش و به مدت 7-8 ساعت میذاریم تو یخچال تا حسابی خودشو بگیره وسفت بشه 



اونایی که قالب کمربندی دارن که کارشون راحته کمربند رو باز میکنن و کیک رو از قالب خارج میکنن اونایی هم که سلفون انداختن کف قالب دو طرفه سلفونو با دو دست میگیرن و میکشن بالا به همین راحتی 

-این دستور مال شف طیبه عزیز بود که من کمی تغییرش دادم ولی واقعا خوشمزست حتما پیشنهاد میدم درستش کنید 

- من روی کیک رو با گلهای خامه ای تزیین کردم 

- میتونید قبل از ریختن ژله روی لایه پنیری میوه دلخواهتون رو بچینید روی لایه پنیری سپس ژله رو بریزید روش اونجوری هم خوشمزس

نوش جانتون

 






آخرین مطالب

» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )
» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )
» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )
» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )
» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )
» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )
» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )
» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )
» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )
» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )
» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )
» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )